dags att packa bilen och åka.

Om tre små timmar kommer festivalbilen. Hell yeah!
JAG ÄR TAGGAD!


hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser

Så har man haft en av dom där fina sommardagarna som man inte vill ska ta slut. Vill bara leva i den här dagen förevigt. Men det fina är att jag tror jag kommer känna så en massa dagar framöver. åh.
Idag har jag badat för första gången iår. Faktiskt mycket skönt. Två gånger va vi i, resten av tiden tjuvlysnade vi på vår nya mys-i-soffan kille när han charmade tanterna. De va en väldigt underhållande dag på klipporna.




IMORGON ÅKER VI!!!!

En plats i solen.

Tisdagmorgon och jag sitter på balkongen med kaffe och lyssnar igenom kents nya skiva. Men har inte riktigt bestämt mig vad jag tycket. Måste nog få lite mer lyssning!

Väntar på att johanna ska vakna så vi kan gå till systemet och shoppa. Mah, festival here we come.
Sen blir det nog mest pack och annat fix under dagen. Ikväll kommer Lisa J och myser, de va ett himla tag sen. Imorgon 12.00 avgår festivalbilen mot några dagar av musik och häng med mina fina vänner.
CECILIA, HOLM, FALK, PETER, SARA! - bästa femman.

Igår hade jag en heldag inne i stan. Kom hem till Cecilia vid ett för lite lax lunch. Sen promenerade vi till drottninggatan som var dagens shoppingmål. Brukar vanligtvis försöka undvika drottninggatan men eftersom dom har 4 hm inom 10 meter så var det perfect. Cecilia hittade den ultimata H-outfiten. Lite avis, nu måste jag ju verkligen köra hårt för att få till min. Vi ska nämligen hem till emma Holm på 20-års partaj. Och temat är H! Jag har kommit på vad jag ska vara så det gäller bara att fixa till den. ih.
Iaf, sen blev de lite mer shopping tills klockan blev fem och vi började bli trötta i fötterna. Så vi promenerade hem igen, på vägen köpte vi grillkol och bubbel.
Eftersom det var en så himla fin och solig dag så tog vi fram grillen och lagade lite god sommarmat och sen kom Johanna med bussen, ett kärt återseende. Hon fick paket och vi drack bubbel och åt kanelbullar tills de blev mörkt och vi skulle med tåget. Helt perfect första dag på semestern. Yeah.






SEMESTER.

Då har man en hel jäkla go veckas semester.
Och den har börjat på bästa möjliga sätt. När jag kom hem från jobbet så hade Cecilia och Peter kommit. Fick hjälp med att färga håret och att bygga ikea pall! TACK CECILIA. Sen kollade vi på Argentina-Mexico. Och säklart vann Argentina eftersom dom har snyggast nr 6a. Mah. På något sätt måste man ju få 90 min att gå fort.

Imorgon ska jag städa och shoppa. Sen kommer fina Johanna hem. HAPPYTIME.


midsommar.

Igår va en så himla fin dag. Lyckades dock försova mig lite och körde världshistoriens snabbaste dusch/packning, sen iväg till ica och köpa lite godsaker till dagen. Fina fröken holm kom och hämtade upp mig och vi körde till en fin brygga vid edsviken, åh. Där satt vi i de underbara vädret och drack kaffe och andra godsaker. Väldigt bra start på dagen måste jag säga.
Efter det bar de av till långholmen där fina fkps flickorna Ellen, Åsa & Kleva befann sig. Sol och tå bad. Himla fint väder också. När vi sen åkte hem kom molnen, och de stannade kvar tills vi fixat oss klart, packat ner maten och satt på oss midsommar kläderna. När vi kommer ut kom solen tillbaka, sån tajming. Vi tog tuben till gärdet där vi mötte upp Hanna och sen hade vi den mest fantastiska picknikcen man kan tänka sig. Veggopaj, potatissallasd, bröd, ost, frukt och bär. Å självklart en massa bubbel och annat drickbart. Kalas bra.
Lite roliga samtal under kvällen, gamla godingar och mycket skratt. Sen kom hampus och olof lagom tills jag skulle åka hem typ. Men en så fin midsommar.

Idag har jag ju hängt på maxi hela agen, vilket har gått bra. Inte så mkt att göra så jag hade tid att välja ny hå¨rfärg och nytt läppstift. Och välkommen in i min läppstiftsfamilj säger jag bara, verkligen en 10-poängare. Kommer nog vilja ha på mig det mest hela tiden tror ja.
Det började förövrigt typ brinna idag på jobbet, eller typ de blev en jäkla massa rök i lunchrummet och brandkåren och polisen kom. Som tur va skulle jag sluta precis, så jag tog tag i Jonas och vi sprang upp lite smårädda för röken och bytte om sen fort ner i butiken igen. lite läskigt, visar sig imorgon vad som hänt. Sen handlade vi våra saker och promenerade hem och pratade killproblem och hårfärger. Tjusigt.

Imorgon ännu en dag på maxi sen SEMESTER EN HEL VECKA!!!!!!!

dancing the whole way home.

Idag har varit en så otrolig fin dag. Vaknade imorse och kände mig helt tom, som att jag skulle kunna ligga kvar i sängen förevigt för det skulle inte göra någon skillnad. Men jag gick upp, knöt mina galna gåskor och tog tåget till fina fröken Skoog. Vi tog en promenad i hagaparken och sedan hade vi lyx frulle på bakgården i solen. Helt jävla underbart. Dagen kunde inte börjat bättre.
Sen promenerade vi in till city, där jag efter mycket letande hittade en ganska tråkig och opersonlig magväska. Men den ska bli fin och kommer vara SÅ himla användbar på P&L. Gillart!

Sen åkte vi upp i kulturhuset, där hittade vi en hel massa fint folk, Ellen, Kleva, Olof och Hampuz. Fint, sen hem och jobba. Tokgalet va folk handlade, tror vi alla som jobbade mest sprang runt och visade vart sillen och färskpotatisen låg och fick inte gjort. Men imorogn är de LEDIGT!

Klockan halv nio kommer fina Emma och hämtar upp mig, vi ska nämligen ha den mysigast av mysiga midsommar frukostar vid vattnet. Åh, så bra. Sen hem till kleva och lämna lite grejer för att gå till någon strand där det finns ett iskallt vatten att bada i om man vill. Sen lite parkhäng med mat och trevligheter innan kvällen tar form. Vad som bjuds på är lite oklart, men de blir fint vad som än händer.



lite så här såg det ut för ett år sen!

GLAD MIDSOMMAR!

.

Klarade inte av att vara hemma, inne var de så varmt.  Vet inte om de va febern eller bara för mycket tankar som behövde komma ut. Ut i en underbar sommarkväll, promenerade runt viken, njöt av värmen och försökte rensa tankarna. Önskar att kameran hade följt med, de va en fin kväll. Och jag tror jag inte kommer någon vart i tänkandet, blir inte gladare eller lugnare. Så nu ska jag ta hjälp av sömnen.

.

Kvällar som denna går jag nästan sönder av oro.
Jag har så svårt att se något ljust i den här mardrömmen.


Tisdag.

Midsommarveckan hej!
Jobbet är galet den här veckan, inte en lugn stund och det är bara att gilla läget och försöka vara trevlig i alla 9 timmar. Det är dock inte de lättaste när kroppen värker av träningsvärk och en dum förkylning som kommer braka ut vilken sekund som helst. Det här kan ju vara den dumaste tiden i världen att bli sjuk på. Har verkligen inte tid. Så jag dricker te, äter halstableter och annat sunt.

Idag efter jobbet åkte jag in till stan och träffade Holm &Skoog, vädret va underbart så vi njöt av de med glass och lite hm rea. Mmm. Veckan i övrigt är lite oklar, mycket jobb och annat som borde fixas.

-Storstäda
-fixa syrummet
-träna + bli frisk
-fundera lite på H-tema festen.
Sen är det ju midsommarafton, är ledig opch ser fram emot en mysig dag med massa bra folk.
Nä, nu blir de dusch sen ska de tvättas och kanske orkar plocka lite bland alla miljoner saker som ligger här runtom i huset. Johanna kommer ju på måndag och då ska de banemig vara urtjusigt här hemma.

Fick förövrigt ett vykort av henne idag, från parga i grekland. Tyckte att jag kände igen mig på bilden och ringde mamma för att höra om vi varit där. Och visst hade vi de, när jag va 12 år, sprang runt och plockade apelsiner och badade med min oranga bikini. Tokigt.

Imorgon åker hanna till london, jag är avis.





Haha, lite bilder från tidigare london besök. Har blivit några resor dit de senaste åren och många fler hoppas ja på. :) nä, dusch va de ja!

speglar å sånt.

Trött efter kvällens jobb och dagens träning! Blev en promenad och ett besök på gymmet. Känns bra att kroppen får röra lite på sig. Annat som är bra är att spellistan till P&L har släppts och de ser ut som att allt ska hinnas ses! :) Borde verkligen försöka sova, fick ta ett extrapass imorgon.

Tänk om man hade haft en hel vägg fylld med speglar, tavlor och andra tjusigheter. 
Hur fint hade inte det varit. åh.
Tumblr_kzppy3uktg1qzbqvao1_500_large

Tumblr_l2r6zicztc1qaa0rfo1_500_large
Daily_picdump_432_640_134_large
wet behind the ears.The Year Is 1770 - gonedrifting:shitgaze
Godnatt då!

jag hittade kamerasladden. DEL 3.














Linköping va för himla fint. Gillar såna här små resor som innehåller så mycket roligheter och att man faktiskt får träffa vänner som man inte vill vara utan!
När jag var och reste tänkte jag mycket på saker som jag borde förändra när jag kom hem. En sån grej var att jag skulle ta tillvara på alla fina vänner som befinner sig runt om i landet. Att en tågresa på 5 timmar inte är någonting, för det är så värt att få träffa sina vänner! Gladast av allt är jag ju att jag har så många här uppe hos mig i Stockholm, här finns människor jag inte klarar mig utan. Och att lägga tid, ta sig till på att träffa sina vänner kan ju vara den mest värda tiden som man kan lägga.

Puss.

jag hittade kamerasladden. DEL 2.


















Åh, blir helt lycklig när jag ser alla roliga saker som händer.
puss.

jag hittade kamerasladden. DEL 1.

















Ja, somsagt. här är lite bilder från allt som hänt i juni.

jag tycker så himla mycket om att krama saknade flickor.

Jag vet bara att emsamhet inte passar mig, inte just nu.
Jag får för mycket tid att tänka på sakar jag borde gjort och chanser jag kanske låter gå genom att inte våga.

Hemma i Stockholm igen efter en liten minihelg i Linköping.
Resan började på löragsmorgonen, vi tog tåget till Linköping, väntade in Sannas buss, promenerade till stan där det var beach tour. Där träffade vi upp Lucas och Ellinor som jobbade. Sen kollade vi på lite matcher, fikade och försökte skydda oss mot regnat. Efter en lång dag var det äntligen lite ledigt för fina Ellinor, så vi åkte hem till Blåbärsvägen och lagade tacos och drack smultronvin! Efter de dansade vi till bussen för att åka in till platå och skaka rumpa natten lång.

Söndag och lite sovmorgon, sen åkte vi in till ett soligt Linköping där vi alla möttes upp för lite frukost och mys. Vädret var kalas fint, så vi gick till den fina parken och hade det gott. Efter de tog vi plats på läktaren och kollade på bra beach matcher kramades hejdå med Sanna och Ellinor. Eftersom allt, då menar jag verkligen allt, stänger klockan fyra så fick jag och albin spendera sista timmen i solen i parken bredvid stationen. Helt underbart med de fina vädret, hoppas verkligen det håller i sig.

Och jag har bestämt mig för att imorgon börjar det nya livet, träning och lite nyttigare kost. GODISSTOP till 1 augusti. Och de här måste verkligen funka, ska kämpa så in i. Har satt upp lite personliga mål som känns ganska vettiga med tanke på dagens form, dvs ingen form. Här ska de skaffas muskler, armarna ska få sig ett ryck.

Tumblr_l3zyfd8x4w1qa94sno1_500_large
Picture-1_large
Tumblr_l3ehjwuvi11qa9o05o1_500_large
3340499249_bc59393573_o_large
14268_1272129801649_1182015864_794479_3270468_n_large
weheartit
vart är kamerasladdeen?
tokig? JA!!


dancing the whole way home.

Ojojoj, ´dagarna bara dansar förbi. JAG HAR SÅ ROLIGT MEST HELA TIDEN!
Idag var det tredje spelningen irad. Miss li var för himla bra, bra drag! :)
Igår kom ida och kleva och åt lite middag sen åkte vi in till kungsträdgården och kollade på moto boy.

Imorse när jag vaknade tog jag på mig jeansen och åkte till Emma, mysigt. Vi drack kaffe och bestäme att vi skulle åka till IKEA! Vi gjorde en del finfina köp. Fina emma.
Sen åkte jag in i regnet till Ida och åt middag med henne och olof. 

Och jag hittar inte kamerasladden, därför inga biler. Men de kommer.
Imorgon 10.21 tar jag och Albin tåget till Linköping. Kommer nog bli en hel galen och mysig helg. Me like. 
Hoppas ni får en fin helg med bröllop och sånt. PUSS
 

i will follow you into the dark.

Sitter i soffan och halvsover till death cab for cutie. Himla bra dom är. Har just proppat i mig en pizza på lilla röd med albin! Och innan de gjorde jag om i syrummet, börjar ta form. Dock kommer det inte bli ett syrum utan enbart garderobe. GILLART!
Ikväll ska vi in till slussen och kolla robins band spela. Hoppas bara solen stannar kvar några timmar till.

Idag har jag planerat med mamma, MALAYSIA HERE WE COME!!
Det är ett himla tag kvar, men längtar redan. Vi drar när kära mor min fyller 50, dvs i mars! :)
åh, de ska bli så kul att resa med mamma och se malaysia. GILLART!



Jag är så glad att jag får ut och resa ännu en gång, det bästa som finns. Se nya platser, lära sig om kulturer, växa som människa, ha roligt. Ja, hel bra.

sometimes you can't make it on your own

Veckan rullar på, idag är jag sjukt trött efter nattjobb. Har precis kommit hem från en mysig eftermiddag hemma hos Cecilia är det bjöds på böngryta. Väldigt mumsigt.
I söndagskväll efter jobbet åkte jag in till stan för att möta upp Kleva och Emma, vi gick och statte oss på en mysig uteservering på söder och drack lite god cider och bara hade de skönt!
Gårdagen var de ledigt, så jag tog bussen till Holm där vi lagade våfflor med Cecilia, spelade även lite wii. Har aldrig gjort de förut så de va himla kul! Sen var det dags att gå viare till farmor och farfar som bjöd på god mat!
Å kvällen avslutades på olofs balkong med trevligt sällskap. Så veckan har så här långt varit mycket bra, och morgondagen kommer också bli bra då vi åker in till slussen och lyssnar på the forest and the trees! Mycket trevligt.

Nu ska jag mysa till mitt syrum och fixa till lite i huset. Eftersom jag är själv kan jag stöka lite hur ja vill. :) ih, fixafixafixa.

I HELGEN ÄR DET MYS MED DOM HÄR FINA TJEJERNA! ÅH VA FINT!

I passed on to another room where everything looks different

Igår var en sån där kväll som kommer ibland, mycket oro och spökane tankar. Men idag är de bättre, lyssnar på tingsek och njuter av solen utanför fönstret. Och imorgon är jag ledig, underbart.

Tumblr_l3sga6dwzr1qa2a60o1_500_large





när räddningen bara är ett samtal bort.

Jag skakar av mig oron, torkar tårarna, tar på mig någon slags mask som gör mig till någon som orkar. För jag är så himla glad, det är bara ibland som jag inte orkar hålla allt tillbaka. Men dessa stunder är ganska få, vilken är väldigt skönt. Men samtidigt är det skönt att bara få ut de, gråta ut varenda tår, inte spara någon. Imorgon är det söndag och då kommer jag vakna och vara glad, det vet jag. Det här är något jag inte kan göra något åt, står maktlös i de här. Så medan jag väntar lever jag som jag vill, nämligen en förtjusande vardag omringad av vänner och annat fint. Ja, det är inget jag kan göra. Jag skriver för mig själv, för att få någon slags klarhet i hur jag fungerar och hur jag känner. Cecilia, tack.

Nu, godnatt.

i feel this heavy pressure pounding through my chest.

Efter jobbet hämtade fina Emma upp mig för en bio i kista! Idag har verkligen varit bioväder, så det var himla mysigt. Vi såg Dear John, och den var fin, romantisk, sorglig, tänkvärd. Men ingen sån film som får högsta betyg och kommer finnas kvar för evigt. Vi grät så att näsan rann. suck, vad ska man göra av alla tankar som bara gör en ledsen? Låta de stanna, kämpa. Eller försöka förtränga, köra på tills det inte går längre? Jag vet inte hur man gör, hur man fortfarande är människa medan m.n bär på saker som känns så otoligt svåra att se förbi. Svårt att se förbi ens liv. jag orkar inte vänta längre!


i need a dollar.

tiden går så fort, och jag vet inte riktigt vad jag håller på med.
Jag umgås med mina fina vänner, köper klänningar, jobbar på ica, lyssnar på bra musik, promenarer min rygg, pratar i telefonen med vänner som bor för långt bort. alltså, jag gör saker jag tycker om men det går liksom lite för fort. Men på söndag är jag själv här i huset, då kommer jag nog vara rastlös och vilja leka med folk mest hela tiden.

Veckan har varit himla bra hitills. Har tagit truckkörkort, wii, shoppat med skoog, fikat i kleva&idas nya lägenhet som för övrigt ligger på götgatan. AVIS! imorgon är jag ledig, så då ska jag träffa Åsa och hennes lilla Tilde, mys. Sen blir det middag med lovi som flyttar på Lördag, och efter de inflyttningsfest hos kleva och ida. :)
Lördag&söndag, jobb 10-18. Idag blir det något, inte vet jag vad. :)
Bluewhite03_large


måndag betyder ledighet.

Redan måndag. Tiden går fort när man har roligt.
I veckan har det handlat ganska mycket om mat, vi i huset har haft halv åtta hos mig. himla trevligt, massa god mat och trevligt sällskap.
Sen har helgen varit intensiv och galet bra. I fredags var vi ett fint gäng som åkte till grönan för att kolla in braiga Mando diao. Sen gick vi vidare till ett mysigt ställe för pizza och öl.
Lördag innebar jobb och sen lite mysigt ölhäng i hornstull. Men sen blev det lite kallt och benen ville ha dans, så vi gick till strand och skaka rumpa i massor med timmar. Urkul.
Söndag och jobb igen, sen stressa till tåget är johanna stog med öl, chips och choklad. Sen satt vi och lyssnade på bröllopsyran vid skeppsbron där johnossi, miss li och timo! väldigt trevligt.

Idag är det ikea som gäller och sen ska jag plugga inför trukutbildningen som jag ska gå på imorgon! hejaheja.
Bilder kommer snart. puss.


när inget är som det borde.

sitter på balkongen och dricker en öl som någon snäll glömt på min hylla i kylen! :) sånt är ju för bra.
kollar igenom massa bilder som jag ska förstora, åh resan! alltså de var bland de bästa i världshistorien. så roligt, galet, soligt, öligt och bara bäst.


Imorgon är de jobb sen mando diao. NAJS!
sen ser jag faktiskt fram emot en jobbhelg. :) ska bli roligt, dock inte när de är så fint väder ute men jag behöver verkligen pengarna :)

Att känna sig dålig för att man har kul, vilken usel känsla. Den känslan finns där hela tiden, att vänta på något som kan bli så otroligt sorgligt och samtiigt ha så himla kul och njuta av livet. det går inte ihop, vilekt suger så mycket att jag vill gråta. Men jag tror att det bara är att köra på tills vi har ett svar och sen se hur vi ska gå vidare från de! men fortfarande, jobbigt.

paket.

Tänkte visa vad jag gjorde till hanna i födelsedagspresent.







ett litet hemligt smycksskrin i en gammal fransk ordbok. Tänkte göra några till mig själv också! :)
Nu ska jag äta mat. :)


Jag är en vampyr.

Nu är jag hemma efter några fantastiska dagar i Göteborg med saknade Sanna.
Vi har bla åkt alla galna karuseller på liseberg, sanna vann kexchoklad. Vilken lycka!
Sen har vi vandrat runt i göteborg, shoppat, fikat i underbara haga, kollat på älgar i slottsskogen, chillat i soffan, lagat mat, sjungit jag är en vampyr och pratat framtidsplaner. Ja, de har varit så himla bra helt enkelt.
Och mina tankar om att bli göteborgare blir bara starkare efter en sån här kanonhelg.








Nu väntar en ny vecka som antagligen kommer bli grym. Dock jobb varje dag men om de händer roliga grejer på kvällarna gör de inte så mycket. Har hört lite viskningar om grönan, trädgården, mys med Cecilia och andra trevligheter. Juste, Mando diao på fredag är ju givet. Ser ju ut som en kalas vecka.


Tiden går så otroligt fort, redan juni. Och de är ju iof gött, inte långt till P&L nu. ih.
Innan dess väntar nog en hel del roligheter tror ja. Är glad att de stannar så mycket roligt folk här i stockholm i sommar. Något som är tråkigt är att det är sista veckan med gänget här i huset. Lovisa har bestämt sig för att göra Lund osäkert några år. Åh snacka om att jag kommer sakna. Sen drar Johanna till Lund, men som tur är bara över sommaren. Så det blir jag och spökhuset i sommar! någon som vill komma och bo, välkommen! :)

Åh.

Min fina vän Åsa har äntligen fått sin lilla bäbis. :)
Fick just ett mms med en bild på den sötaste lilla Tildeungen i världen som ploppade ut igår.
Ih, så himla roligt. Nu ska jag shoppa söta barnklänningar. åh. Grattis mamma åsa.


RSS 2.0