Fröken nånting eller ingenting.

Dagen började med att jag gick upp klockan 00.00, självklart utan att fatta att klockan bara var 00.00. På med kläderna och fixa inför jobbet. Tog min mobil, kollade hur mycket tid jag hade på mig innan jag skulle åka. Efter att ha kollat säkert 5 gånger på klockan förstod jag att jag tagit lite fel på tiden. Ganska så skönt att slänga av sig kläderna igen och sova 7 timmar till.
Sen började den riktiga dagen, 2 timmars brandutbildning på jobbet. Första timmen var det film och höra, sen var det en timmas göra! utomhus, galet så kallt det var just idag då. Jag och Lovi var dock väldigt bra på att släcka elden och allt de där. Det lilla problemet var bara att ta sig in igen, fötterna hade blivit till is och det tog ganska lång tid att ta sig tillbaka.

Nu har jag precis ätit en underbart god frukost och kollar på into the wild.

Sen var det en till sak, Andrea och Emma har utmanat mig. Man ska berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Jag ska svara på det nångång. big promise. 

Allt är bra, men jag saknar allt som är du!
Ibland...

Fröken överlycklig.

TIGER LOU skivan ligger i min cd-spelare. Det är ju ren jävla lycka helt enkelt. åh, vad jag njuter.
Besvikelsen var grym när jag letat igenom hela bengans utan att hitta skivan, men när jag sedan frågade visade det sig att skivorna stog där bakom i en oöppnad låda. Dagen var räddad.

Träffade Hanna&Ewa inne i stan för lite shopping och temys på vetekatten. Det var trevligt med lite örebrofolk. Tåg resan hem var underbar, annat är ju svårt när man har Kellerman i musikspelaren.

Imorgon åker vi till Finland för att spela lite volleyboll.
och nu är det bonde söker fru.
Dagen är fulländad.

.

-Det är ganska mycket som hänt, fast inget är egentligen så viktigt, så jag orkar inte skriva om att jag hela veckan har haft 05.00-23.00 dagar innehållande jobb och träning. viktigt att nämna är att att jag var hemma ons/tors. träffade några så otroligt saknade människor. the one and only zandra! lööve va! sen min underbara pappa, som jag drog med på lite volleyboll. Örebro-RIG! fick träffa kaarin. bästaste i hela idrottshuset.

-Idag har jag varit på släktmiddag i spånga. äcklig lax bjöds det på! haha usch. men jag klagar inte på så bra sällskap. farfar som fyllde och farmor var bääst för kvällen. Nu ligger jag i soffan med Cissi, och jag planerar inte att röra på mig på ett låångt tag. jag har allt jag behöver. godis, loka och en ruskigt bra sambo! man kan säga att jag njuter!


.

Kan ju börja med att skriva att vi vann svanska cupen! Fy va bra vi är, och snygga också! ih.

Helgen var förövrigt världigt bra, sådär halvlugn med roliga inslag av olika slag. På lördagen spelade vi semi mot göteborg, efter det kollade vi på norsjö-linde. Jag har fruktansvärt ont i magen, nedrans mage. Har ont mycket nu för tiden, om jag har tur så är det inte varje dag. grr. Men men, Emma B följde med oss hem efter och vi åt en underbar middag med kyckling och smaskigheter. Till efterrätt bakade Emma en ruskigt god äppelkaka som vi njöt av medan vi kollade på Wall-E. vilken mys film. Sen blev det en till film, Stockholm boogie, ojoj vilken rolig film. mycket bra kväll.

Igår kollades det på mer film, jag & ellsi lyxade till det och gick på bio. haha vilket äventyr. Vi kollade på Patrik 1.5- bra film, sån där film man mår bra av, man vet från första början hur filmen ska sluta men det gör liksom ingenting och det är det som gör den så bra. 55 kr kostade det. woho sa vi fattiga ica-maxi arbetare. (men på fredag får vi lön, väldigt behövligt) i alla fall, bion i sig var super liten, salongen var super liten, det fanns 8 rader och varje rad hade 6 stolar. tur att vi bara va 6 stycken som såg på filmen. En bra start på veckan med måndagsbio och en supergod paj a la cissi när vi kom hem! bra måndag.


Imorgon är det onsdag, jag jobbar bara till tolv, sen är vi träningslediga så jag passar på att ta tåget till Örebro. åh så bra. träffa familjen ( förutom londonmamman) , och ZANDRA. jag längtar.

Fröken Morgonpigg.

Av någon konstig anledning har många i vårt lag fått för sig att jag skulle  vara den mogontröttaste av oss alla. hallå, jag förstår inte vad de fått de ifrån. Här sitter jag uppe med tuppen, typ, medan elli och cissa fortfarande sover!
Jaja, härligt med sovmorgon, som jag iof har haft sedan i onsdags. Jag har typ varit ledig hela veckan och vad har jag gjort? typ ingenting. Eller jag har ju haft lite för mig, typ morgontränat, varit hos farmor&farfar. Igår var jag först i stinsen med Andrea,Emily och vår nya USA tjej. Mycket trevligt. sen åkte jag in till stan och träffade Cissi. Det vi gjorde var att gå och gå, sen gick vi lite till och lite till. ont i fötterna, tralala. Vi hade tidig träning så vi han hem till idol. Och jag börjar tro att det är något magiskt över idol i år, precis dom jag vill ska åka ut åker ut. så har det aldrig varit. Jag blir nästan lite glad.

Nu ska jag äta frulle med mina underbara sambosar. det var längesen. mycket trevligt.
Idag ska vi spela svenska cupen. fan va bra vi ska vara.







Jag saknar hon i de stora glassögonen
.


Fröken Modebloggare.

I onsdags hade vi såndär underbar energi och vi tog fram kameran och lite nya käder&skor. Det är galet vad kort det blev. Här kommer en del av dem.

Den nya London Klänningen.
     

SnyggEllinor i nya skorna.
     

Dom två snyggaste i stockholmsnatten.

     

Ny klänning/jacka/skor och ny jacka/skor.
     

Sötare får man leta efter, utan att hitta.
     

En till London outfit.
   

Det är tofflorna som gör det!
     

 







Ja, vi har ganska så kul på engelbrektsväg 6.
pink power.


.

får jag gratulera,
du är livrädd med stil

Fröken Måndag!

måndag igen. underbart. Jag och cissi kom på att det är 10 veckor kvar på det här året. say what? Jaja nog om det, snart är det julmys och jag gillart.

Det hände ju ganska mycket roliga saker förra veckan. London resan var höjdpunkten.
- Onsdag - Morgonen började klockan 02.00 sen följde ett antal timmar av buss, tåg, flyg, lite mer tåg. sen framme hos mamma i London, Croydon. Vädret var på topp, 18 grader och soool. lovely. Det var super att träffa mamma och komma bort från vardagen. Onsdagen bestog mest av mys i deras hus och nere i den lilla staden Croydon. Mamma och hennes gäng ska vara där i 3 månader och jobba med en ny Clas Ohlsson butik. Dom bor i ett super mysigt hus med ekorrar i trädgården. Eftersom jag hade gått upp ganska så tidigt på morgonen slocknade jag runt sju. goodnight.

-Torsdag- Ganska så skönt att vakna upp i ett annat land och till en värmande sol. Dagen till ära skulle jag träffa söt-Gabbi. hurra. Jag och mammas gäng gick ner till staden där dom gick och jobbade och jag letade upp Gabbi i superköpcentret. Sen gick vi till underbara primark. Det var underbart att gå runt där. bästa affären någonsin. Efter shopping tog vi våra påsar och gick till starbucks och fikade. Där finns den godaste kaffen i världen. mums. Det var super att träffa Gabbi, prata ikapp lite och bara vara. fast i London liksom.
När Gabbi åkt kom mamma ner till stan och vi gick lite till och shoppade tre påsar till. julklappar here i come. 
Bara supermys på kvällen med mamma. Finfin resa och det var verkligen kul att se hur min kära mor kommer att ha det nu framöver. 

-Fredag- vilken jävla dag. kan ju bara säga att 4 timmars flygförening inte är det roligaste. speciellt inte när man redan var 3 timmar förtidig. men men jag överlevde dagen och det blev vallentuna på kvällen. 
               

-Lördag- Tränignsmatcher mot vallentuna, 10 set. Ganska så lagom trött när vi kom hem till underbara engelbrektsväg. pizza och stjänor på is med Lovi,Falk, Andrea, Emelie & Ellis var mys. 

Jaha, förra veckan var bra. Denna veckan började bra med jobb och sedan mys kickoff med jobbet på kvällen!
Nu blir det Kobra och sängen. godnatt.

 

Fröken har-haft-en-bra-söndag!

Den här dagen har varit så mycket bättre än vad jag tänkt. Jag vaknade av regnet, gick upp, åt god frulle sen började jag planera min dag. jag tänkte ju vara kulturell. Så lite halv spontant och lite halv stressigt sprang jag till tåget för att åka till naturhistoriska. Såklart glömde jag min mp3 mitt i allt, så det var verkligen jag och mig själv idag. tänk vad ni vill men jag tror jag behövde den här dagen, gå runt på ett museum och kolla på dinosaurier. Förövrigt är dinosaorier typ det bästa jag vet, tillsammans med hajar och krokodiler. och en ny favorit: valar. Ni får tänka vad ni vill. Det är sån jag är. Tjejen som älskar dinosaurier. haha. japp. jag gillart!
Visste ni att en blåvals tunga väger 3 ton! och deras hjärta 630 kg! galet.
  


Eftermiddagen spenderades hos farmor och farfar, super mysigt. Massor med mat, kollande i fotoalbum, haha min pappa som 20-åring. HAHA tillåt mig småle.


Hemma på engelbrektsväg väntade en trött och åter trött cecilia. Hon var lite sliten men försökte komma igång med en långpromnad, från soffan till köket OCH tillbaka. bra jobbat skoog! maha. Och nu har elli kommit hem från en helg i Linköping. Huset är som vanligt och det är dags för oss arbetande kvinnor att sova. klockan kommer ringa kl 5 och då kommer jag ångra att jag inte sover redan nu! så godnatt.

Fröken nöjd!

Okej, lördag kväll och jag är enormt trött, som vanligt! här kommer en liten update från fre/lör.

FREDAG. Dagen min vän Elin tog sitt förnuft till fånga och åkte hem från norge och upp till stockholm. Senast vi sågs var i april så det var på tiden om man säger så! Det blev kramkalas och frukost på engelbrektsväg 6. Sedan tåget in till city, inte för att shoppa dock, utan för att äta! Japp, det är så staden ska tas.
Varken jag eller elin var i behov av shopping, men vi var i stort behov av chokladmuffins och kaffe.
Det blev mys i gamlastan, där vi satt av hela förmiddagen och lite in på lunchen. Sen blev det lite fönstershopping. Beyond retro är ju klart bäst i test. En så otroligt roande affär. Buttericks är också en ganska roande affär. Elin är en ganska roande vän!  Sen blev det lite mat på de och sedan började tiden ta slut, jag skulle tillbaka till sollentuna för träning och elin vidare till farmor! nästa gång vi ses blir väl till jul. Galet. Tur att vi vet hur man tar tillvara på tiden när man väl får den. mycket bra fredag. kvällen fanns inte eftersom vi kom hem kl 22 och jag skulle upp och jobba. godnatt.
     

LÖRDAG. Klockan ringde så där underbart onskefullt tidigt. Det var bara att ta sig upp och sätta på sig maxikläderna och ladda mentalt för en låång dag med storhandlande icakunder. Men som vanligt gick dagen galet snabbt och innan jag visste ordet av var det dags för mig att gå hem. Under hela dagen har jag gått förbi bageriet och kännt lukten av nybakta kanelbullar. mah ljuvligt. Håll i hatten nu, lukten fanns även i mitt hem när jag kom hem. UnderbaraCecilia hade bakat bullar som jag så snällt hade frågat om innan jag gick och la mig. Vilken härlig dag. lite fika och städ på det och allt kändes ännu lite bättre.
Lite slapp tid och lite mer bullar, sen rullade det in folk som Cissi skulle ha på middag. Själv hade jag date med Ida Hugg, mysigt värre. Vi gick mot Malmvägen och mot en pizzeria. Som jag alltid saknar att prata med ida. Efter vi ätit upp kycklingen från 1972 gick vi vidare för att köpa en liten lördagspåse. Sen var tiden ute och ida gick mot tågen och jag mot huset. Tröttheten har nu kommit och jag kämpar för att vara vaken lite till.

Imorgon Söndag ska jag vara kulturell och besöka museum. Jag längtar efter lite tid för mig själv. Lite tid att tänka.


Fröken trött.

Jag är ganska så jätte trött nu. min kropp värker!
men imorogn blir det andra bullar (kanelbullensdag på lördag) ,
jag ska ta en liten sovmorgon, sen ska jag gå och handla en goood frulle till mig och elin!
så galet bra helt enkelt. sen ska vi göra stan, utan att köpa något! lycka till liksom!











Fröken Uttråkad till max!

Ja, jag har ganska så tråkigt. Ellinor och Cecilia jobbar, jag är ledig och det suger. jag vill också jobba. Ja vet att jag är knäpp. that's me!

Idag har jag städat lite, fixat kreativa rummet, köpt ilägg till skorna, ätit glass, köpt två lampor, kollat på tv, och sen har jag haft ganska så tråkigt. Vårt kök erbjuder disk men jag orkar inte med den. verkligen inte.
Ikväll blir det tre timmars träning och kanske idol. jag längtar tills imorgon! för då kommer Elin och jag ska njuta av att vara ledig!



Bra-Bättre-Bäst
- Jag gick in på Söt-Ellens blogg, vad ser jag? jo, Tiger Lou ska ut på turné, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! där kan det snackas lycka. stockholm den 23 november kl. 20.00. Vi har hemma match kl. 14.30! vilket betyder att jag hinner. LYCKA

- Jag ska som det ser ut nu åka och hälsa på min mamma i LONDON. så bra det kommer bli! något som också är bra är att jag kommer träffa Gabbi också, hon jobbar ju där nu! så otroligt bra! juste, jag åker om 6 dagar!

- Lars, idol-lars!  han är ju bara för bra! mah. idol kommer bli bra i höst!

- Cecilia&Ellinor, mina galet bra sambosar!

 


puss!


.

Den här dagen har börjat betydligt bättre än gårdagen. ångesten ligger fortfarande och sover.
Jag har just kommit hem från min naprapat, ´som för övrigt är en av de skönaste personerna jag träffat, så där brutalt ärlig och ändå så härlig. ja var där med min rygg som börjar bli bättre och bättre! underbart.
- oh my goood, du är ju helt motherfucking sne!  haha okej !?
- det är pinsamt att ingen sagt det här till dig tidigare.
Jaha, då kan man väl säga att tre år hos sjukgymnasten i falköping inte gjorde någon nytta. det värsta är att jag visst får göra knäböj och alla andra övningar. iof har jag haft för ont förut men jag har blivit tillsagd att jag absolut inte får göra vissa övningar. grr!
Det är skönt med någon som säger som det är. Det bästa av allt var när jag skulle gå hem.
"Sara, du kommer bli helt bra i ryggen, det här är inga problem!"  lyckan är på plats i min kropp igen! 

 


D
et finns ganska många personer som jag saknar just nu, och eftersom jag inte har jobb på jag vet inte när så har man så mycket tid att tänka på sånt. Men jag hoppas på hemresa till helgen. fast jag vill ju jobba också! suck.

juste, jag saknar sanna schultz ganska så mycket. veckan 28 är ett ganska bra tag sen!


RSS 2.0