lite nytt i garderoben.

Idag var jag inne i stan och hade de mysigt med Hanna&Ewa. Vi firade lönen med shopping och mycket god lunch. Det blev ett par så urtjusiga skor, ett par shorts, två tunikor och en klänning.
Här är dom, sara goes modeblogg ;) och hur fantastisk är inte tvätt korgen?

Klänningen ska få följa med till Malaysia.

Det ska även dessa snygg-shorts få göra.


Sen den finfina ponchon jag fick av Z.

Idag efter den värsta arbetsdagen ever kommer jag upp och ser en liten present i mitt fack. Där ligger en påse med en massa godbitar från maxfactor & nivea. Finaste Niina räddade verkligen kvällen. <3 söttjej.

Och den finaste grejen i rummet...

Nu tackar jag för mig, åker till Örebro och släpper allt för en stund.
Välbehövligt. Puss.

Ibland behöver man dagar som denna.






Mys hela dagen när Z var uppe och hälsade på. Vi gick nog i alla HM i hela stockholm och det var förtjusande att få umgås med någon som faktiskt förstår hur underbart&fantastiskt HM är. :) Min eviga vapendragare när det gäller kläder. Eller ja, när det gäller de mesta. Min fina fina bästiz. LOVE.
Och jag fick med mig den finaste tvättkorgen hem. Åh.


klump i magen.

Skåne helgen var så himla bra. De bästa var att de inte fanns någon snö och att vi satt på uteservering och drack öl. Våren, snälla kom fort.


Nu, idag, känns allt väldigt.. väldigt... INGENTING.
Jag kan inte sätta ord på den här känslan. Det är så sjukt jävla jobbigt.
Jag tycker bara att det är otroligt jobbigt att veta att om några månader kanske jag inte har kvar det fina som jag har nu. Så otroligt fint allt är nu.. Hur kan jag ens tänka tanken att avsluta detta? Hur kan jag någonsin stanna?

Jag har en klump i magen. Det känns som den växer.
Och så håller jag på och bli sjuk också. Inte lägligt på något sätt.


LUND.

Resan gick hur bra som helst. Sov mig igenom hela tågresan och vaknade till när jag fick komma ut i friska luften och promenera hem till Hampuz med massa guide hjälp av kära Lovi.
Efter lite kaffe var det dags att promenera till stan. Vi åt falafel, mums. Sen gick vi till underbara Tiiger.
Det är nog den roligaste och knasigaste affären jag vet. Shoppade dock ingen, tänkte vara lite snäll mot hampuz och ta de imorgon. Sen gick vi och fikade en massa timmar. Helt enkelt en toppen dag.
Nu är jag hemma hos Lovisa, vi lagade mat i charmiga korridorköket och sen har jag bara haft de lugnt i soffan. tar igen lite data och planering.
Imorgon blir det till att underhålla mig själv medan dom är i skolan. Men borde inte vara allt för svårt. Ska försöka ta lite kort, Lund är en sån förtjusande fin liten stad. Sen på kvällen blir det middag och öl.
Lördag kommer bli grym. Ja och Hampus ska till Malmö och hälsa på Olof. Heldag där med shopping och lite rundvandring. Sen middag och vin. Göra oss redo för grillfest hemma hos Andreas. Kan nog bli galet.
Tror på den här helgen.
Och de närmaste veckorna är så otroligt roliga.
Nästa vecka kommer min fina efterlängtade Zandra och hälsar på.
Dagen efter kommer kära syster&Ewa.
Helgen kommer nog spenderas i Örebro. Hur bra som helst.
Och helgen efter de ska det drickas vin med mina fina jobbtjejer. <3

TINGSEK.

Åh, hjärtat slår lite extra varje gång jag får se den fantastiske tingsek sjunga och spela.
Igår var det dags igen, Carro&Robin va så fina och gav mig biljetter i 22års present.
Bästa någonsin. Åh.

Imorgon åker jag till Lund och det ska bli så fint. Hoppas på en galen helg.
PUSS.

Nu är det tid att drömma sig bort till det som är förtjusande.

weheartit.
32086362_large
Tumblr_lfh1bwguyb1qb2fmwo1_500_large
12922535933214_large
Tumblr_lge0ozmgmr1qffymdo1_500_large
Tumblr_lgg3aoonbr1qdtnaao1_400_large
Tumblr_lesb57chud1qb4c7zo1_500_large
Tumblr_lg0egtdji31qcek63o1_500_large
Tumblr_lga39verhl1qgwk7go1_500_large
Choco_large
Jag längtar så det gör ont efter att sitta i en park med vänner, grilla och dricka öl, ta fram en tröja fram på små timmarna och sitta kvar till solen går ner, som den knappt gör. GE MIG.

Mycket bra torsdag.

Igår var en bra dag, mys med Cissi&Emily. Sen lite plötsligt fick jag biljetter till LG Hockey games.
Så jag åkte till Fridays med några killar från jobbet och mötte upp de två carlsberg säljarna som bjudit oss. Så de va tio sport och öl tokiga killar och jag. Men det va mycket trevligt. Dock ingen diet den kvällen. Vi fick mat och öl på fridays, sen vidare mot globen där vi drack lite mer öl innan matchen började. Sverige-tjeckien. Har aldrig varit på hockey eller i globen så de va hur kul som helst. Bra torsdagskväll.

Idag är det total kaos. Inga bussar går och det är sjukt mycket snö. Det får bli en hemma dag. Tvätta&städa vore ju på sin plats. Sen skulle jag behöva spendera ca 10 timmar på friskis efter gårdagen. Men det får bli lite gåband och lunchpasset. Ikväll blir det jobb sen är det HELG. En ledig helg också. Det kommer bli en så bra helg.
PUSS&KRAM.

Nu har jag varit så där frånvarande igen..

HejHejHej. Jag har träningsvärk som tar död på mig. Men det är nästan lite uppfriskande.
Jag mår så bra av all träning. Och jag tror det kommer hålla i sig. Idag får det dock bli en vilodag.
En promenad får det nog blir.

Den här veckan har gått så fort. Massa träning och kämpande med min "diet" som faktiskt går bra. Jag har bara fuskat lite när jag har ätit frukt och ägg. Men va fan, jag tränar ju så jag måste orka.
Men tror nog det här kommer gå vägen. Ska försöka köra på till nästa torsdag. Och fuskas kommer det ju göras i helgen, för då är det party och det ska drickas en massa vin. Får träna bort det på söndag.
Och efter dessa två veckor hoppas jag innerligt att jag inte kommer gå tillbaka till småätande och massa rostade mackor.

Nåja, igår va en bra dag. promenerade i underbart väder. Körde lunchpass. Åkte in till Skoog och drack lite kaffe. Sen var det innebandy med jobbat, lika jobbigt som vanligt. Efter det åkte vi till debaser och kollade på The forest and the trees. Lika bra som vanligt. Och jag fick hänga med Johanna&Carro. Toppen dag.

Snart ska jag in till stan med Emily och möta upp Cecilia, vi ska kolla till hennes tatttooo och mysa.
Lediga dagar är bra dagar. Ska bara jobba fredag sen är det en helt ledig helg. Underbart.

Kameran ligger antagligen någonstans mitt i stöket på mitt rum, därav inga kort.
Cecilia, mando klara för P&L.

Fikaskolan II

Dag två är nu över. Nästan ännu roligare.
Men det kan ha att göra med att jag gjorde MÅÅÅÅL på innebandyn kväll. Kändes jävligt bra, speciellt eftersom jag börjar på mitt gamla skitschema på måndag och nu jobbar varje onsdagkväll. Men måndag, hej friskis, nu blir vi vältränade och snygga till den 19 mars.

På utbildningen idag hade vi föreläsningar om hälsokost & viktminsknings grejer med friggs. Sedan en så himla rolig och lärorik sälj&service föreläsning. Världsgod lunch. Efter det blev det mera roligheter, en hel eftermiddag med bara sminkprat. Åh så kul. Isadora kom och visade nyheter och vi fick sitta och leka med hela deras sortiment. heaven.

Imorgon är det sista dagen och även min födelsedag. 
Så var det med de, godnatt.

Lite av de spännande nyheterna vi fick med oss hem. Även tokigt mycket vitaminer och annat bra.
Hej hälsa, Hej skönhet. :)


Fikaskolan.

Efter världens mest stressiga och jobbiga måndag kom äntligen roligaste dagen på länge. Det var dags för utbildning, Hälsa&skönhet. 15 tjejer från olika delar i landet som har samma jobb som jag. Vi har haft en urskoj första dag med en massa lärorika och inspirerande föreläsningar. Plus en fantastisk lunchbuffe och massor med kaffe. Nu förstår jag varför icaskolan kallas för fikaskolan.
Det bästa är att det är två dagar till med minst lika många spännande föreläsningar, lunchbuffe och kaffe.

Såklart fick vi en helt underbar goodiebag efter loreal pratat om hud- och ansiktsvård.

Ikväll har jag varit hos farmor&farfar och ätit middag. Så mysigt. Efter det åkte jag till jobbet handlade och fixade lite grejer som inte blivit gjort. Suck, kan inte riktigt njuta av att vara på utbildning när jag vet är det är lite rörigt på jobbet. Men men, det får fixas i helgen.  Jag köpte mig två tidningar och choklad, kände att jag behövde det. Så nu ska jag duscha sen bara njuuuuuta några minuter innan jag antagligen kommer somna.
Inatt var jag uppe tre gånger i tron om att klockan var 7. Lite jag-får-inte-försova-mig-ångest kanske.


Godnatt.


RSS 2.0