.

ångest.


SUNday!

Det här kan vara den bästa dagen på länge, och den har knappt börjat. kan ju börja med att berätta vart jag just nu sitter. jag sitter utanför mitt fönster, på taket. solen skiner och träden som omringar huset har nu en gul härlig färg. det blåser dock lite men vad gör det. jag sitter på mitt tak och skriver poesi och lysnar på musik! lite fler dagar som denna vore ju inte helt fel.

Gårdagen var också bra, mycket träning, god mat och en massa jävla bilköer. jag hatar bilköer. det är en sån där onödig sak som ingen får ut något bra av! väl hemma efter ca två timmar blev det en skön och mysig hemma kväll. jag och ellsi gjorde varsin megakopp med varm choklad, med grädde såklart. och lite naturgodis till det! mums. det kollades på Bee-movie också. söting film! såklart somnade jag lite här och där, det är en såndär otrevlig ovana jag har börjat med! att vara trött. Jag fattar inte hur jag alltid kan vara så trött. Så det slutade med sängen för min del.



Snart ska jag dock förflytta mig från taket till duschen, sen ta en promenad i det underbara vädret till Lovisa för lite mat och mys, jag har bokat henne mellan 12-13. haha japp, man måste numera boka tid för att få se henne. nedrans fysik!! jaja, en timma är ju bättre än inget.



chris daughtry - crashed

sara says: lite sovmorgon är ju aldrig fel.

japp, sorgligt men sant. klockan är halv åtta och detta är en lång sovmorgon. uhu, imorgon ska jag verkligen inte gå upp en minut före tio.

idag ska vi åka till bosön för att träna och träna lite till, där emellan bjuds vi på underbar mat. jag vill ha mat nu! inte något halvvarmt vaniljte utan mjölk som jag nu sitter om försöker få i mig! kvällen kommer gå till städning och lite bara-vara-tema. så skönt och så behövligt.

här är då det härliga gäng som jag ska spendera dagen med, och framför allt det galet snygga gänget!



sara says: jag är mitt i något stooort.

jag ler när jag ser löven på träden,
så underbart skimrande ,
en färgblandning av höst.
mina strumpbyxor har samma färg som några av löven.
lite orange röda sådär, det är den färgen jag gillar bäst.
ett sånt där galet ärligt skratt kommer ur min mun när jag tänker på hur jag dagen till ära matchat kläder med trädet.
som att vi ringt till varandra på morgonen och planerat hur vi skulle se ut denna torsdag.
som att vi vill visa att vi hör ihop, att vi gillar varandra.
för visst är det väl så, hösten, jag älskar dig.
jag vill ringa varje morgon, bara för att på något sätt visa världen att jag tycker om dig.
hösten, i år är du min.


ny blogg igen, och jag tänker inte förklara namnet, det finns ingen förklaring och thats it!
jag har lite extra inspiration idag, igår och egentligen alla dagar. trevligt är vad det är. lite synd dock att jag inte hinner göra något av all inspiration. men på söndag. då ska det ut. på något sätt!


nu ska jag vila mig, dagen började klockan 05.00 och den fortsätter snart med 2 timmars träning. ikväll blir det idol och te. kanske något extra. jag är sockerberoende och ibland gillar jag det. njuta är något jag är bra på!!



Sara says : en ny blogg!

haha

RSS 2.0