känns som bubbeldricka i magen.

Åhåhåhåh, nu mina vänner ska ni få höra hur otroligt glad jag är för att jag bor i stockholm och för att jag har de finaste av finaste vänner.

Igår kom jagupp till stockholm, möttes av Johanna. Vi åkte till Cecilia med massa fika. Sen lite kramar och kolla på pariskarta, vi drack så mycket kaffe och åt bullar att de va knasigt, med sånt är ju bara så bra! Sen åkte vi hem, lämnade Cecilia med massa plugg, kämpa på duktiga du!
På kvällen tog jag och Emma bussen mot Gröna lund, där köpte vi årskort och gick in och köpte rem och kollade på fibes, oh fibes! Väldigt bra spelning med mycket höfter och såpbubblor. Fint. Sen åkte vi och spelade biljard med Albin, Anna och Peter.

Imorse gick jag och Johanna morgonpromenad i de fina vädret. Sen sprang jag till centrum där Åsa väntade, kaffe och bebisprat. Ih två veckor kvar nu! spännande.
Sen ringde Lucas och ville spela golv, visst tänkte jag! Tog med mig Johanna för att ha någon som ligger på samma nivå. Vi slog iväg en hink med bollar, konstaterade att vi inte är nästa Woods och kollade på när Albin och Lucas slog något längre. Sen åt vi god lunch och åkte hem!
På med hatten och sen ta tåget in till söder med Johanna och Albin! Vi promenarade bort till mosebacke där ida jobbade. Vi drack öl och åt nötter. Olof tittade förbi en snabbis och sen kom fina kleva som är stockholmsbo från och med idag! tokbra!

Ja, de har varit två förtjusande dagar. Och mera bra väntar, SATC imorgon och kanske lite trädgården. Sen åker jag till GÖTEBORG och Sanna på fredagkväll. jag är så glad, så himla glad.

bilder kommer nog på fejset inom kort. PUSS!

I need to be someone for a while other than this fool you made me.

Jag har det så bra här hemma. Träffar fina familjen mest hela tiden och när jag inte gör de träffar jag fina flickorna som är så bra. Jag gillar de här med att ha tid, lite mer än två dagar.
Imorgon ska jag träffa karin, åh, de va ju för länge sen!
Annars gör jag sakar som att hoppa studsmatta, dricker te, åka skateboard, ta kort, köpa armband. allt för att inte ha tid att tänka på sånt som inte borde tänkas på!

idag fyller även en hel massa bra personer år!
Säger grattis till Hanna, Ida & Ellinor. HURRA!


när allt bara på en sekund blir till en klump i magen.

på en sekund blev alla mina bekymer till små sekunder som bara flyger iväg, de finns inte kvar längre, för de är egentligen så små att de inte borde få finnas i min hjärna. Att jag ens klagar över en rygg som gör ont, jag skulle gärna ta på mig 10 ryggar med massa smärta för att få dig att må bra. Ta allt ditt och göra de till mitt, för jag klarar mig inte utan dig. Från att andas in den fria och rena vårluften till att inte känna något alls. På en sekund växte sig något stort tungt sig stort i magen, jag tror de kallas oro. Och den där klumpen av oro gör att de blir svårt att andas, gör att jag inte riktigt får kraft att tänka på något annat än du och allt vad du betyder för mig. För de här klarar jag nog inte av, så det här måste sluta fint.
Vårdcentralen, du som var där den dagen, jag skulle vilja ta min oroklump och slänga den hårt på dig, för du borde inte få ha ditt jobb kvar för du kan ingenting och för de hatar jag dig. fan vad jag inte orkar med de har.


Tar med mig den här känslan till en annan stad.

Det finns bara en sak som kan få mig på dåligt humör i denna sommarsaga! Och det är min rygg. Fick gå hem från jobbet igår, och sjukskriven idag! vilket känns skit, det som är de värsta är ju att med ett annat jobb skulle det nog gått, men inte när man måste packa upp tunga kartonger med sylt och tvättmedel. Kanske på riktigt borde kolla upp lite andra allternativ. Nu blir de lite tableter och lugn helg i örebro!

Men förutom ryggen är jag så glad att jag nästan inte känenr igen mig själv. Allt är bara så himla bra och alla mina vänner är bara små solstrålar som gör mig till världens gladaste. Det är ni som får det att snurra. :)

Igår då, vi va hemma hos lucas och grillade. Vann en glas efter vinst mot sanna i kubb, kändes för himla bra! Och den ska hon få bjuda på när jag kommer till Götet nästa helg. ih, längtar!

786a979074db06d9e4dd5af5e29a182c

Nu ska jag packa ner lite klänningar som passar sig för 16års kalas, mysfika med zandra och Elin och sen några till att ha när man ska cykla i solen eller springa på stan och köpa andra klänningar.
När jag göra sånt som är lite mindre kul, som att packa och sminka sig lysnar jag gärna på min tokigt bra spellista som så bra heter dansgolv och galenskap. Och om jag visste hur man gjorde skulle ni få ta del av den, men jag har ingen aning! Nu ska jag springa till tåget. PUSS!


åh, nu är det ju nästan sommar!

och det betyder grill och öl med fina vänner. gillart skarpt!

Ur dagboken den 3 april 2009!

Så här står de i min dagbok som är vit, och har en flicka målad på sig:

från platsen jag står ser man allt man behöver för att känna lycka.

Solen lyser mig i ryggen, den värmer. Jag står högt upp, nedanför åker bilar och bussar. Bredvid vägen ligger något stillsamt och blått, mörkblått med gröna nyanser. Det kallas vatten. Vackert. För någon som inte visste vad vatten var skulle jag beskriva det som det oändliga mysteriet, något som bär och bevarar mest hemlighetr av oss alla. Jag ser karuseller på andra sidan av vattnet. De är nymålade och lagade. Hela vintern få de vänta. Solen skvallrar om att tiden är knapp, snart är det er tur att göra världen glad. Nu får ni snart vakna ur er dvala, vakna från en lång sömn. Göra er redo att få finnas där för stora och små. Tänk om ni skulle veta hur omtyckta ni är. Karuseller är ett va de finaste ord jag vet. Tänk att en stor järnklump kan göra en dag i maj till den roligaste. Karuseller, vilka ljuvliga döda varelser.



min helg har varit så fin att jag småler när jag tänker på den!

I fredags tog albin med mig och johanna till Trädgården i skanstull. Typ världens mysigaste klubb. Vi kom dit ganska tidigt, åt lite, kollade på folk, drack öl, träffade robin med co. Massa sittplatser där folk kunde sitta och mysa, massa barer och pingisbord, massa mysiga lampor och så var ju allt utomhus! Så fint! Under kvällen spelade robins band på den lilla mysiga scenen och de va riktigt bra. Sen åkte vi hem tidigt och kände oss nöjda med att ha haft en grym utekväll och komma hem klockan tio. Mera trädgården under sommaren lär det bli. Typ som världens bästa andra hem!






Sen så bestämde vi oss sent på fredag att följa med lucas och albin till katrineholm där de skulle vara landskamp som lucas skulle jobba på. Eftersom lucas skulle till linköping efter så blev de så att vi också gjorde de. Efter matchen som sverige vann, åkte vi mot linköping och en lagenhet på drottninggatan. Där bodde Erik och Victor, vi åt mat och drack öl. Sprang runt i för stora skor och spelade kort. Sen var det dags att gå de fem minuter de tar att gå till dansgolvet på nån klubb! Det blev dans i en himla massa timmar. Och de va galet kul. På söndag gick vi upp tidigt för att gå och fika med fina ellinor, hela gänget va med och victor som vi inte hade sett på år och dar kom, åh så kul!
Sen gick vi till den förtjusande parken i linköping, där hänger de kristalkronor i träden. åh. Sen kollade vi på ankungar som hoppade från träd, körde barkbåts tävling och fikade igen. Sen tog vi bilen hem. Det är ju för himla bra när man kan göra lite spontana saker då och då! Gör vardagen så mycket roligare.











ja, de va helt enkelt en festlig helg.

körsbärsträd och sol kan vara de finaste just nu.

I onsdags var de så himla fint väder så jag åkte in till kungsträdgården med Johanna och Emma. Körsbäsrträden är helt rosa och magiska. Där satt vi och drack kaffe för att sedan ta en lång promenad på skeppsholmen. Där är de så fint bland alla båtar och så kan man ju dröma sig bort när man tittar över vattnet och ser en massa karuseller. Helt enkelt en så himla förtjusande eftermiddag! PUSS.




puzzelkvällen som blev till något annat.

I tisdags var de pusselkväll, men jag glömde ju pusslet så de blev kinesisk krigfilm istället. Vilken den manliga delen av sällskapet tyckte va bättre tror ja! men en dag ska de där jäkla ousslet läggas!





44 timmars förtjusande London!

I lördagsmorgon tog jag och Cecilia flyget till fina london! Där blev de shopping och massa mysigheter. Bilder finns på ansiktsboken. Det var iaf hur bra som helst. Me like. Ja, ni vet väl de mesta redan så jag lägger upp några bilder istället!








I think love will come towards me like a warm summerbreeze

Då har man varit på en kanon spelning på debeser med Johnossi! Verkligen en grym konsert, snacka om bra blandning och grym energi. Bäst av allt var väl kanske ändå summerbreeze, det var den första låter ja hörde med johnossi för en himla massa år sedan. Det är en sån där låt som jag känner så otroligt mycket för. Kan minnas gånger då jag lyssnat på den, hur det var då och hur livet var då! och sånt är ju mer än fint!
Hoppas på att få lite mer favoriter bland de nya låterna som faktiskt efter lite tveksamheter är bättre än väntat!

Imorgon är det ledighet, wi! Då kommer antagligen typ 3 nya inlägg över senaste veckans alla roliga händelser!
Puss!

lite från veckan.

Så var det redan torsdag. Imorgon efter jobbet tar jag min leopardväska och åker hem till Cecilia för att mysa innan vi på lördag morgon drar till london! Längtar verkligen nu, att komma bort lite.

Veckan har varit massa jobb och andra trevligheter. I tisdags var det grillning och öl med olof, henke och hampuz. Himla kul kväll. Idag har jag varit hos farmor och farfar och bara haft det trevligt. Ja, det har varit en bra vecka och helgen kommer förmodligen bli ´kalasbra.


så här kul kan de va att prata om the nanny! hihi

Natti.

Tumblr_kq9yd4rlpk1qzt3s3o1_500_large

Säger godnatt och väntar på att snart få säga hej till träningsvärken efter dagens springrunda!
Heja.

sommar sommar sommar!

ja, idag har det då varit helt otroligt fint väder. Lite kallt men sol tills åtta. fina grejer.

Träningen gick bra, fick dock ett skavsår. Men det kan man ju leva med.
Idag då, så var vi ute och gick i hagaparken som vart helt perfekt till engångsgrillar och vinboxar.
Ih, om det bara fortsätter vara så här soligt tror jag nog vi sitter i en park om nån vecka. Helt galet bra ju.

Jag är redo för värme och blommor.
Nu ska jag läsa den finaste bok ja vet, för fjärde gången!

Tumblr_l1h1gsb7wn1qafenno1_500_large

I have no worries no! all togheter it feels easier…

Idag förälskar jag mig lite mer än vanligt i tingseks texter. Alla fina små rader med ord som tycks passa in så himla bra i allt jag tänker och känner just nu. lustigt de där, hur jag känner igen mig i mycket och det knns som om jag gömmer mig bakom varje liten rad.

Det är så himla fint med den här känslan jag har nu, som jag haft några dagar och den tycks vara kvar hos mig. En känsla som viskar om att jag har en liten plan med framtiden och att den faktiskt ser otroligt fin ut, rolig och spännande. Jag ska göra allt för att få den att stanna.

Snart ska jag ta tåget till Cecilia och vi ska tydligen motionera. Kommer knappt ihåg hur det går till. Men de ska väl gå bra. Det värsta som kan hända är ju att ja får träningsvärk, typ.

110  Artworks From The Top 20 Digital Artists in Europe | Psdtuts  twentythree :

I have no worries no! all togheter it feels easier..

det är som att musiken får mig att orka vara där jag är.

Först och främst måste jag bara få säga något som jag tänkt på idag. All min kärlek till er, mina fina vänner. Det är så fint att ha er i mitt liv, och allt som jag känner för er vart ni än befinner er i vårt land. Ni betyder, allt.
hulaabalooo teoria del caOs

Idag var det inventering 06.00 på maxi så valborg blev lugn med grillning och chips hemma hos holm. Jobbdagen har varot väldigt rolig, kan ha att göra med att jag varit så trött att jag varit på flumhumör. Alltid lika roligt att kunna skratta åt allt tokigt. Och sen har jag ju braiga arbetsvänner som förgyller dagen.

Emma Holm är ju för rolig. Idag la hon ut ett utlägg om varför hon inte dricker te på sommaren. Och anledningen är ju självklart därför att hon redan är så hett. Självklart liksom!
Sen hade vi ett litet samtal om kungabröllopet där robin undrade on de kommer sändas på tv eller nåt?
ja, de tror ja svarar jag
jaha, ska man ha chips och öl till de eller va ska man ha för snacks?
haha, jag tycker chips och öl låter kalasbra, och sändningsfel i tvn vore ju bara förträffligt.


Ikväll blir det te&mackor med Cecilia och Holm!
Kära klevski skulle ju ha kommit upp ikväll, men bestämde sig för att vänta några veckor vilket är synd.
Men vi har hela fina sommaren i samma stad. Sen längtar jag ju efter peace&love tokmycket. Såklart london också, som vi är i om en liten ynka vecka.
interior | pia ulin photographertimes are hard for dreamers.
Juste, idag köpte jag min första inredningstidning, mysigt.


RSS 2.0