Hej storstädning av garderoben.

Hemma efter de jobbigaste träningspasset på år. Så sjukt bra och skönt. Men huvudet är iaf med så de känns bra. Tog verkligen ut mig och pushade thomas så han nästan spyde. haha. Så himla kul att köra tills det inte finns något kvar att ge. Vi kommer vara så vältränade när vi är klara med dessa tisdagar. Sen innebandy på onsdagar. Plus två eller ev tre gympass på de i veckan. Det hade varit så sjukt bra att få igång alla träningar nu. Planera efter att träna också, tacka nej till vissa grejer för träning har inte varit något jag gjort efter jag slutade med volleybollen.
Men så verkligen försöka bli lite tränad den här hösten. Heja!
Annars äter jag frukost och fikar med fina vänner.
Juste, har börjat göra historiens röjning i garderoben också. Känns så himla bra, jag är verkligen hård mot mig själv. Kläder/skor/väskor, allt rensar. Kommer inte bli något kvar när jag är klar. Haha.
Puss!

Om du aldrig provat, hur kan du då vara säker.

Jag behöver någon som säger vad jag ska göra, någon som kan känna åt mig, tycka åt mig, agera åt mig. Känner mig fången i mina miljoner tankar och lyckas inte fånga upp någon av dem. Det är bara ett total kaos i huvudet just nu och kl 14.00 på torsdag är det meningen att jag ska lyckas veta vad jag tycker/känner/vill.
HUR?
Annars, förutom att jag är lite vilsen lever liver vidare.
Jag umgås med fina vänner, dricker vin, jobbar, skrattar, tänker, köper blommor.
Idag har jag nästan varit så där små glad och skrattig som när man är småförälskad. Haha, himla märkligt. Men jag gillart. Jag är glad och det känns ganska viktigt just nu.

Älskade trötta måndag.

Igårkväll var de mys i soffan hos E&S, hemmagjord pizza och idol. Sen hade jag gjort en kladdig kladdkaka. Sjukt nöjd. Sen var det hem å försöka sova, men de är liksom omöjligt på söndagar. Åh, jag vill ha något nytt och spännande. Vill ha lite förändring. Men de är ju upp till mig att se till att något händer.
Dagen har inte varit speciellt givande, har gjort de som behövs och inget mer. Nu är det idol och jag firar morgondagens ledighet med salta skruvar och öl. Bra måndag kväll.
Imorgon kommer Elin och hälsar på. Så himla mysigt att vi hinner ser innan hon flyger mot varma länder och sol&bad&jobb i sex hela månader. Det ska iallafall bli himla bra. Bara fika och mysdag på stan.
Sen åker jag raka vägen mot annexet där jag ska träffa Amanda och vi ska gå på make up stores höstvisning! Kommer bli så grymt kul. Hoppas på mycket inspiration och roligheter.
Tisdag kommer bli grym.



kan inte låta bli att önska att jag var någon annanstans, där inspiration och drömmar fortfarande finns och känns möjliga.

Tumblr_lqj14ws99f1qcxieko1_500_large

Älskar helg.

Åh, hade en himla bra lördag kväll. Mötte upp fina Amanda inne i stan för öl. Jag är så glad att du flyttat upp hit! :) Sen gick vi till en jätte mysig resturang och mötte upp Marie, som vi inte träffat sen Thai för två år sen. Vi år så himla god mat och de va bara en himla mysig kväll. Men det blev ingen utgång. Hade inte riktigt tid att vara bakis idag.
Josefin har precis varit här å ätit lite frukost. Så mysigt att bara prata och njuta av söndagmorgonen. Nu har jag lite ledig tid vilket känns så skönt. Ska försöka ta fram symaskinen och bli kompis med den igen, sen ska jag även fixa lite med tatueringen/tatueringarna jag vill göra. Nu har jag väntat för länge. Skulle ju kunna göra den nu, måste bara ta tag i de och boka. Heja. Är så taggad.
Ikväll ska jag till Emily & Sebbe på middag och filmmys! Jag är efterrätts ansvarig. Har inte riktigt klurat på vad jag ska bjuda på men det löser sig nog. Tänker choklad, mycket choklad. :)
Tumblr_lqawrofrcy1qbh9q8o1_500_large
Tumblr_lqse5rrhlw1r18silo1_500_largeE3b861810023d36f4e270b79_large5966416601_a5f0f2b779_z_large262277_112594038829953_100002380732969_122420_1906968_n_large
Weheartit.

Lördag.

Äntligen helg. Så skönt med ledighet. Bästa som finns.
I torsdags var det dags för Grönan och Linnros. Först lite middag hos Carro&Robin, sen möte vi upp en massa av Robins plugg vänner och promenerade till djurgården.
Spelningen var himla bra, och väldigt tråkigt att de inte kommer spelas så mycket mer från Oskar med band. Men hoppas på en ny skiva snart. Nya låten Pistol är så grymt bra. Gillar den skarpt.
Sen gick vi till någon källare och drack öl innan vi åkte tillbaka till Sumpan. Världens bästa soffa måste jag säga. Vaknade upp och vi gjorde de vi är bäst på, dricka kaffe och bara chilla till project runway. Sen tog vi en sväng på stan innan jag begav mig mot jobbet för att spendera kvällen där.
När jag kom hem igåt vid elva fick jag värsta rycket och städade och hade mig. Kändes mycket bra.
Imorse vaknade jag av ett sms: "kommer du och dricker kaffe eller? " På med en klänning och lite skor, sen cyklade jag iväg till Flintan och Emily&Sebbe. Mysig morgon. Vi gick även förbi mitt blivande gym, himla mysigt! Och snart är Sebbe klar med mitt program, kommer bli så bra de här.
Nu ska jag springa till tvättstugan och sedan ut på promenad med Niina.
Later.

RSS 2.0