två fina kvällar.

Tisdag:
Igår var det kaos som vanligt på jobbet.. men på ngt sätt överlevde jag och som tur var hade jag en fika date kl 16, så det gick inte att jobba över. Mysig fika med bästaste Cecilia. <3
Sen gick jag tillbaka till jobbet och hämtade plånboken (åter tack för kaffe fina du) och såklart kunde jag inte hålla mig, så blev lite data jobb innan jag promenarade hem.
Då fick jag ett så trevligt sms från åsa, hon var barnfri kvällen till ära. Så hon kom förbi och drakc vi och åt ost&kex med mig. Så mysig. Sen tittade Emily över med min inbjudan till bröllopet och även hon fick sig lite vin. En himlans trevlig kväll. <3 Jag har sån tur att ha så fina vänner nära.
Onsdag:
Började ju 05.00 idag.. galet vilken dag. Men det har gått bättre än förväntat, bra de!
Efter jobbet gick jag till sollentuna C och fikade med Emma. Vi var nog lika trötta men det var en mycket mysig fika med massa ta igen tid. Snart ska vi dansa, visst??
Kom hem, lagade lite kronärtskocka och njöt av att göra ingenting. Sen fick jag ett erbjudande som var för bra för att vara sant! Niina hade bakat muffins och hade rosé! Så jag tog cykeln och har suttit på balkongen hela kvällen och haft det bra. Fina bästa Niina alltså. Hade ju aldrig överlevt på jobbet utan den tjejen. Och fick en så oootroligt söt liten present. Sötaste ugglan på en nyckelring. <3
Helt galet vad bra man kan ha de. Nu är de jobb fram till P&L. LÄNGTAR.

Fina bilder en fin söndag.

Tumblr_lmalmnvqua1qfi7qmo1_500_large
6b310232a03a53903bf92892a38926a0_large
Tumblr_lkizwlmckj1qjd675o1_500_large
Tumblr_llkwaxj8cs1qd5mnho1_500_large
Tumblr_lmojqpwprv1qzcl4to1_500_large
Tumblr_lff47cnqsf1qb11l5o1_500_large
Choco_large
weheartit.

Bästa helgen på länge.

Åh, bästa helgen. Den har varit så sjukt mysig.
I fredagskväll kom EMily&Sebastian och hämtade mig på jobbet och vi åkte ut till Norrtälje. Alla var sjukt trötta så vi drack lite te och sen somnade.
Vaknade av strålande sol och vilken värme. Åt god frulle, Ann hade bakat goda muffins. Sen gick vi ner till bryggan och solade och sov mest hela dagen. Lite Yatzy lunch, sen bara slappis tid. Läsa & sola. Helt galet skönt.
På kvällen grillade vi, drack vin och kollade på friidrott. Mysigast ever var när Sebbe spelade gitarr och sjöng you can't say no to me med Tiger lou. Finaste sången är va de är, lite mer spelande och vi somnade.
Idag vaknade vi av regn och åska. Ganska mysigt, vi åt lång frukost och spelade spel tills solen var tillbaka. Då gick vi ut på promenad och sprang lite på slutet. Efter de tog jag årets första bad. ISkallt var de. Men skönt efter en springtur måste jag säga.
Vi sa hejdå och åkte in till Norrtälje för lunch. Så mysig liten by.
Helt klart mysigaste helgen på länge. Tror nästa kommer bli minst lika mysig när jag ska hem till Örebro.
MYSHELG.

Äntligen fredag igen.

Klockan är 10.00 och jag är klar med all tvätt och har även varit ute på mysig morgonpromenad med Emily. Plus lång god frulle.
Vaknade och var ganska så trött/bakis. Jösses. Men jag kom upp och de är jag glad för just nu. Känns skönt att hinna med allt innan jobb ikväll. Och när jag slutat ikväll kommer Emily&Sebbe och hämtar upp mig, vi ska till landstället. Ska bli så himla mysigt. Åhhhh, bara slappa och sola! Mysa&läsa!
Igår var en så himla fin dag. Först massa jobb, sen åkte jag in till stan och mötte upp Emma&Cecilia. God mat och paj för att sedan åka till grönan! Bryan Adams.... wooop! Vi fick iaf i oss en massa öl och hörde 69 låten.
Sen var de lite mer öl och vi var nog bland de sista på grönan när de stängde.  Bra kväll!
<3 Mer grönan lär det bli i sommar. Så mysigt.

Här har ni den mest förtjusande Iphonen i stan.

Åhhhhhå.

RSS 2.0