Och så springer jag ikapp med hösten, hoppas på att vinna mer tid.

Åh herregud. Tiden bara springer iväg. Jag hinner inte riktigt med, men det ska tilläggas att jag trivs så in i...
Ibland undrar jag när det ska slå tillbaka, för så här bra kan man väl inte må? Sen tänker jag så här, KLART MAN KAN! Tänka sig, vilken fin tillvaro jag vistas i.
Redan torsdag kväll och jag hänger i soffan med idol på tvn och mitt nya super goda chaite.
Veckan har varit mycket händelserik och rolig. I tisdags fikade jag med Cecilia, alltid lika mysigt.
Onsdagen spenderades på Maxi mest hela dagen, utanför sken solen och jag bara längtade efter att få sluta. När jag äntligen slutat möte jag upp Johanna på stationen och vi tog tåget in till ett solig stockholm. Där blev det lite shopping och sen kanske höstens hittills godaste fika. Cafe 60 är ju så himla mysigt och så har dom de godaste dammsugarna också. Trevligheter.
Imorgon kommer bli en så rolig dag.
Vill ha fredag nu.
Puss.
(klockan 21.00 på torsdagar visas ett helt fantastiskt program på svt. Life heter det och handlar om djurlivet runt om i världen. Helt fantastiskt filmat. Verkligen helt otroligt. Ni måste se detta)

27 september.

Då sitter jag på tåget igen. Åker åt andra hållet, åker tillbaka. Åker emellan hus som är hem, hur många hem kan man ha? Är hemma där man har sina saker eller där man har sin familj? Eller är båda hem? Ja, båda är hem. Och det är fin att ha fler hem, himla fint.

Det har varit en fruktansvärt kall helg, men ändå så mycket värme.
Jag har hunnit med att träffa mamma en massa, vi har bakat och promenerat och planerat malaysia. Som jag längtade där jag gick i för tunna kläder, efter en strand och ett varmt hav.
I lördags åt jag ostchips med Zandra och kollade på allt för mig syster. Den är ju bara en sån gråtfilm, så fin.
Jag fick en frukostdejt med Karin som jag inte träffat på evigheter. En så himla fin tradition. Sen har jag mest slappat i soffan med katten och inredningstidningar. Pappa hade plockat en massa svamp som skulle rensas och så grillade vi igårkväll. Jag råkade kolla in HMs hemsida och det slutade med att jag ska hämta ut ett paket i veckan med en väska, lite kuddar, en kjol, en tröja och ett par springbyxor. Så de kan bli. 

Lite bilder från helgen.
En massa svamp som blir till ingenting när den får torka.
 




Jag fick världens finaste skor av mamma, åh dom är verkligen drömskor. Sen fick jag en lite småttågott påse en en sjal, lite tidningar, en stickad tröja och chaité. Ljuvligt.

Så här mysigt hade pappa och katten det efter frukosten imorse. Haha vilket radarpar.


Nu ska jag planera veckan lite. Den kommer bli bra tror ja.
Jobb mån-tor. Ev. ett sminkevent på fredagkväll. Annars åker jag till Linköping redan då.
Det ska bli så fint att se hur Ida har det i nya staden och det ska bli underbart att få krama om Ellsi innan hon åker på världens äventyr.


stockholmsnätter.

JAG ÄR SÅ SJUKT TRÖTT.
Sitter nu på tåget och mår som jag förtjänar. Gårdagen var helt galet bra, bowlingen var skoj trotts att jag kom sist av alla. Sen gick vi ut och dansade till spice girls och BSB. fint.
Kom hem halv sex och klockan ringde två timmar senare. Maha. Jag får verkligen skylla mig själv.
Men trevligt som tusan var de ialla fall.
Dagen är full av trevligheter. Lunch och shopping med mammi.
Fika och bio med Zandra, sen mys hemma hos pappa. Åh, känns som en fin helg de här.
Ska bli lite spännande och se om hösten har kommit till Örebro. Och så hoppas jag ju självklart på en date med fina karin som också var hemma helgen till ära.
Tumblr_l93f0tszs31qcpylbo1_500_large
Skickar allt glitter till dig. Du är duktig som kämpar på. Puss.

Fredagar är bästa dagen.

Åh äntligen fredag. Känns så skönt. Imorgon vid den här tiden sitter jag på ett tåg påväg hem till Örebro. Åh så fint.
Och de har varit en himla bra vecka. I onsdags så åkte jag och johanna in till  stan och fikade med Hampuz. Sen åkte vi hem och hade lyxkväll. Ost kex å vin. Massa bra på tv och så kom lucas också. Så de va en helt tokbra kväll. Igår så var det en lång dag på jobbet, sen gick jag och Carro på friskis.
Efter så gjorde vi scones, verkligen höst mys kväll. Ja färgade håret på Åsa och så hade vi en helkväll i soffan med massa gott.

Fredag, tjoho. Lön idag, så jag har precis betalat räkningarna. suck.
Men snart ska jag och Carro och shoppa och fika lite för att fira. Och ikväll blir det två timmarsjobb innan vi på jobbet ska och bowla och dricka öl. Tror de kommer bli riktigt trevligt.

Nu ska de lockas hår. Hajhaj.

Måndag morgon och det är höst.

Ja, träden utanför har verkligen fått sina fina höstblad och luften är frisk och rå. Jag dricker lite kaffe och försöker lägga lite pussel. Snart ska jag och Carro svettas lite på friskis sen ska jag fort iväg till jobbet. Och jag måste verkligen lära mig att inte låta jobbet följa med hem. Det får stanna där borta och sen stanna där tills jag kommer nästa gång.

Sen så tänker jag att jag nog vill åka hem i helgen. Volleybolltjejerna har turnering hela helgen och jag känner att jag vill träffa familjen lite. Och krama om den så saknade Zandra. Åh, tänk va fint de är med vänner som liksom finns kvar. Vi har inte bott i samma stad på snart 6 år men de går liksom bra ändå. Igår kom vi fram till att vi måste bli bättre på att höras, de har gått en hel vecka sen sist. Och det är ju ingenting egentligen, men vi har, med några undantag, hörts nästan varje dag alla dessa år. Då känns det som att vi är lite närmare ialla fall. PUSS.
Sen har vi ju en annan örebropingla som är i Afrika och hjälper barn. Den tjejen alltså, tänk om man var lika målmedveten och modig. PUSS.


Jaha. Om man kanske ska byta om och få lite ordning på allt.

jäkla skit.

Nu går jag och lägger mig och när jag vaknar kommer antagligen alliansen sitta kvar vid makten och SD kommer in i riksdagen. Vilken skitmåndag de kommer bli.
Jag trodde inte att jag skulle bry mig så mycket men ju mer jag tänker på de ju mer vill jag ha bort alliansen. Deras politik är egentligen helt sjuk. Bättre för de rika och sämre för de sjuka. Ja, är de så vi vill ha de?
Inte jag iallafall. Åh, typiskt. Fyra år är ju ändå fyra år.

Och de som gör mig mest förbannad är ju de här med sjukbidragen. Att de som är sjuka tvingas jobba trotts att de inte kan för att de inte får ut några bidrag. Det gör ju att sjuka blir ännu sämre. GODNATT.

Söndagar är fina dagar.

Har varit ute på en liten morgonpromenad i friska luften. Mycket skönt. Gick förbi edsbergsmarknaden vilket var mysigt, hittade en vilsen katt som jag ville ta med hem och så trampade jag på en snigel med hus.
Kom på mig själv att längta hem till mina två söta å mysiga katter där hemma. Det är liksom så svårt att ha djur nu när man inte har en planerad framtid. Men när jag blir gammal ska jag ha katt.







Den sista lilla sötsaken är min senaste ölandsförälskels. Åh sötast i världen.
Nu ska jag iväg å jobba.

In my eyes.

Det är lördagkväll och det är bara en massa program om valet. Eftersom jag redan har röstat känns de inte så intressant, men jag hoppashoppas vi får en ny regering på måndag. Och att inte SD får några röster.
Vi får helt enkelt se imorgon.

Tänkte ge er en bild på söta Johanna. Tjejen som är min sambo och en kalasvän. Tjejen som precis har bakat en äppelkaka trots att hon vet att jag inte ska äta sånt. Men som har letat upp ett nyttigt recept med pyttelite socker i. Tjejen som har världens, utan att överdriva, roligaste tix när det kommer till sniglar i halsen.
Tjejen som somnar på bion och är bland de roligaste jag känner. :) Pussva.
Sen älskar hon ju att cykla i regn.


Annars lyssnar jag på Robyns nya skiva. Den är bra, mycket bra.
PUSS.


drömmer mig bort till en dag i maj.

En dag i maj då stockholm är som finast. De få dagar som körsbärsträden blommar i kungsträdgården är så fint så fint. åh.








åh.


Höstpiff.

Bloggen håller på att få en liten höstpiff. Men jag har gjort de jag kan sen får nog Skoog komma och hjälpa med resten. Nu har jag precis kommit hem från friskis, pust de va hårt idag. Men nu känns de fruktansvärt bra måste jag säga. Funderar på att ta en promenad när jag ändå är träningsklädd. Hum. Solen är ju faktiskt framme för en gångs skull.

Annars har jag väldig lust att ta fram symaskinen och sy något, vet inte riktigt vad men har ju en himla massa nya fina tyger att göra något med. Kanske ikväll efter jobbet. Nåja, jag tar en promenad då!


Later.

Den finaste av torsdagar.

Nu ska ni få se vilken helt förtjusande torsdag jag hade igår.
Vaknade upp hos mamma i akalla, tog T-banan till Sundbyberg och promenerade upp för den värsta backe som finns, men det är liksom alltid värt de för när man kommer halvvägs så ser man farmor&farfars fönster och där står dom alltid och vinkar. Man får sån energi att kämpa på för att komma fram så fort som möjligt.
Frukosten var framdukad, så jag å farmor pratade om hösten och om valet medan farfar la pussel.
När krämen var uppäten hjälpte jag till med pussel medan farmor direkt gick på kaffe och bullfix.
Så där gick den nyttigheten åt skogen, men det är omöjligt att säga emot farmor i den frågan. Det är inte ens värt att börja någon sorts diskussion.
Jaja, sen blev det åter pussel och så pratade vi om livet som pensionär, gudars vad jag längtar efter lite ledighet.
Farfar berättade att de första han gjorde som pensionär var att ta med tidning och kaffe, sätta sig på en bänk i solen och ha utsikt mot essingeleden där alla bilar åker förbi, på väg mot ett jobb som farfar aldrig mer behövde göra. 
- Där satt jag och njöt tills kaffet var slut och tidningen färdig läst, nu kan jag göra precis som jag själv vill.
Åh, farfar. Sen sa jag hejdå och så vinkar vi tills vi inte ser varann längre.





Sen åkte jag till sveavägen och hittade Cecilia inne på naturkompaniet, väldigt otippat men så köpte hon en så himla fin kånken väska. Blev lite avis. Vi gick till cafe 60 och åt en så god salad. Kollade lite affärer sen gick vi åt olika håll, jag fikade med Hampuz inne på kulturhuset, kommer sakna de när han flyttar till Falköping. Tråkstad.
Efter de träffade jag upp Cecilia igen och vi åkte hem och åt mat och jag plockade fram mitt 1000 bitars pussel med massa båtar på. Men de va ganska svårt så vi kom inte så långt innan vi skulle promenera till sporthallen.
Fixade nytt nagellack och sen gick vi hem å kollade på idol och debatten som var riktigt bra. Heja rödgrön!

Vilken fin torsdag.


Do you want the truth or something beautiful?

Måndag igen.
Idag ska de tränas på friskis, sen tänkte jag gå och förtidsrösta. Jobb kl 15.
Jag har tänkt att resten av den här månaden ska bli lite som en utmaning för mig. Måste verkligen ta tag i mig själv nu och då behöver jag göra de helhjärtat. Så nu kör vi..
Jag har 1000kr att leva på fram till lönen och de ska (måste) gå. Gärna lite kvar av de hade ju inte skadat. Men sen ska jag ev gå till Emelie och klippa mig och färga håret på ons, så de får jag helt enkelt låna pengar av mig själv för det känna som väldigt viktigt. Håret ser hemskt ut.
Den andra saken är inget onyttigt överhuvudtaget fram till den 1 okt. Och köra hårt på friskis.
Heja mig, kan verkligen behövas.
12796085015898_large
weheartit

När jag längtar till stockholm längtar jag efter de här..

..VÄNNER!!





Så fint som de kan bli.

Dags att göra något bra för världen igen.

Nu har jag blivit isbjörnsfadder igen. Har haft ett litet uppehåll nu efter resan, men kände att de var dags igen. 100 kr i månaden är  ju ingenting. Jag hoppar mer än gärna över lite shopping varje månad för en sån här sak. Kan kanske tyckas konstigt att inte hjälpa någon organisation som hjälper barn, men det har jag gjort och det var bra de med men hur många känner egentligen till WWFs hjälporganisation!? Det finns så många djur där ute som håller på att dö ut pga oss människor. Jag blir ju totalt vansining när jag tänker mer på detta så nu gör jag inte de ikväll utan jag känner mig nöjd att jag hjälper isbjörnarna och hoppas på bättre klimat. Därför en av anledningerna att jag kommer rösta på de rödgröna den 19 september. Så var de med det.

isbjörn.jpg




Man kan gå in på wwf.se och läsa mer. Man kan även bli pandafadder, tigerfadder, späckhuggrafadder och mycket mer. 100 kr i månaden har alla råd med. Jag tycker att du också ska hjälpa till.


Me, Myself & I. Å så lite Göteborg då.

Nu kära vänner ska jag berätta för er hur jag har det. Jag har det så himla himla fint. Åh vet inte hur jag ska förklara de bättre än att jag sitter och ler för mig själv här i Emmas lilla lägenhet.
Igår åkte jag hem till Sanna och Lucas lägenhet i majorna, och den var helt förtjusande fin. Så tokigt bra bara. Balkong med utsikt över elfsborgsbron, vilket betyder att man kan sitta där och dricka morgonkaffe och kolla på stora båtar som åker förbi. Vi hängde lite där och väntade på en tv snubbe som kom och fixade något som inte gick att fixa. Sen åkte vi in till stan och shoppade lite och handlade lite mat. Sen tog vi spårvagnen hem igen och lagade god mat och bakade goda kakor. Eller jag lagade mat och bakade kakor rätatre sagt. Stackars Sanna hade just opererat axlarna och såg så söt ut när hon skulle låsa dörrar och dricka vatten. åh.
Sen kollade vi på idol och somnade till Pirates of the carribbean. Himla fina att hälsa på henne. Nästa gång ska vi ta ullared också. Tjoho.
Imorse åkte vi till Emma som bor så nära haga som de bara går. Tokbra läge och fin lägenhet. Jag fick en nyckel och sen gick jag till haga och fikade på världes myskafé med Marcus. Sen tvingade jag med honom på promenad vid vattnet där alla båtar låg och såg fina ut.
Sen promenerade jag till avenyn och möte Ellen och så gick vi ock åt mat och hade de så trevligt så. åh.

Nu har jag just kommit hem från en liten promenad och sitter här i  emmas lägenhet med bra musik och njuter av lite ensamtid. Får liksom aldrig de och de är så otroligt skönt. Jag trivs så otroligt bra här. Flytten skulle lika gärna kunna vara imorgon. Men nä, Stockholm är fortfarande hemma. Och jag trivs så otroligt bra där nu, fint folk och fint jobb. JAG MÅR SÅ BRA NU.

Imorgon ska jag ha mysdag med Holm innan jag tar tåget tillbaka. <3
De här bilderna får vara för hur bra de är nu, är så dålig på att ta egna just nu.

Tumblr_l5lse8ngxp1qb26t8o1_400_large
Tumblr_l5wauurhwc1qatzwco1_500_large
Tumblr_l6473yirsy1qc18a3o1_500_large
Tumblr_l60w6qv23r1qa69gu_large
Tumblr_l63u48v8g51qc1sj2o1_500_large
Tumblr_l633573tes1qcf2ako1_500_large
Valentineballoons_large

De här blev ju ett långt inlägg. Men va tusan.
Har även en ny röd fin äpplering på fingret.
PUSS:

På ett tåg på väg mot Göteborg.


Idag ska jag spendera hela dagen med den här snyggingen. Åh de blir fint de. Bara ta det hel lugnt, kolla på båtarna och laga mat. Ha de så bra som man bara kan ha de. :) Later.

Åh, allt är så åh nu!

Hejhopp! Tokmycket som händer och så nu. Men ja, jag trivs oftast med att ha så där galet mycket att göra. Blir dock ledsen när jag inte hinner göra allt jag vill och träffa alla jag vill.
Veckan började med att jag och Carolin skaffade varsit friskiskort. Vi gick på lunchpasset, vi och tanter i färgglada svettband. Vi hade så roligt och ska snart iväg på ett till.
Tanken är nu att det ska bli en lite mer hälsosam livsstil här. Jag och Johanna försöker peppa varan och jag hoppas att de kommer gå vägen den här gången. Jag var t.o.m och gymade igår 07.00 innan jobbet. Kände mig så sjukt duktig. Heja. Igår satt jag på kulturhusets tak och fikade med hampuz. Kanske va de sista utefikan. Hoppas inte med det är ju så himla kallt nu för tiden.
Idag har jag jobbat och sen åkte jag in till stan för att krama Johanna, pinglan från skara som jag träffade första gången i Kina sen återigen i Thailand och som slutade med att vi reste till Vietnam tillsammans. De va himla fin att ses igen, och som jag skrattade när hon berättade om hur hon tagit hem en uteliggare på väg hem från en partykväll för hon tyckte så synd om honom. Johanna, ojoj.


Snart ska jag somsagt till friskis, sen ska vi fika lite här hemma och då kommer även Åsa med lilla tilde. Mys.

Lite framtid också.
Jo, på fredag morgon tar jag tåget till Göteborg. Åh, de ska bli finaste på länge. Träffa Sanna som just har opererat axlarna igen, så jag har lovat att laga trerätters och vara sällskap på fredagen. Lördagen blir de lite shopping och rundvandring. Träffa Ellen, söta Ellen. Och kvällen är lite osäker. På söndagen ska jag mysa med Emma Holm, åh.
En himla massa nya lägenheter att besöka, de betyder inflyttningspresenter. Det är ju så otroligt roligt, skulle antagligen kunna köpa väskan full, men de går ju inte. Göteborg har även en dekoratörsutbildning som är sjukt svår att komma in på, men jag ska iaf söka. Tänk om Göteborg blir nya hemmet redan nästa höst. Lalala.

En annan sak jag har tänkt på är all otroligt bra musik som finns nu, dock har alla mina spellistor på spotyfi försvunnit vilket suger med jag lyssnar på Kellermans nya för den är så fin.
Puss.

Sail away with me honey.

Hemma i Örebro för lite kalas, pappa fyllde och jag åkte bil med farmor och farfar. Så söta dom är. När vi satt oss i bilen tittar farfar på farmor och säger, du har glömt bältet!
Svaret blir, ja juste.. och du har glömt glasögonen! Ja juste!!

Jag har bara myst, ätit tårta och grillat för kanske sista gången i år. Har även fikat med Zandra. Sen var hon så snäll och sprang ner på lagret på HM och fixade fram en massa superfina ringar. Sen blev det även ett par springbyxor efetrsom mina har försvunnit helt spårlöst. Mycket märkligt.
Annars så är jag mest glad för att klumpen i magen av oro är borta och allt är frid och fröjd igen.



RSS 2.0