Söndag 28/12.

Måndag - jobb och träning!
Tisdag- träning gånger två.
Onsdag- sista dagen på året.
Jag är så inte redo. Jag måste sy en nyårsklänning




 

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.



 


Juldagen i bilder.

                         

två dagar i december.

Julafton- Vilken vit och rar dag.
Familj vänner mat julgran
tomte godis  klappar skratt kalleanka
julkulor
pepperkakor klänning
symaskin ultimat lycka.
kärlek på den andra nivån.

Juldagen - Jag är nöjd.
Jag och min kära Ida tog tåget mot Falköping.
Vi kom till en stad med frostiga träd.
vacket och kallt.
Vi tog oss hem till Ellen-sötare tjej får man leta efter- Ahlstöm.
Där fixades det och vi blev redo för party.
Klevski och Emma ramlade in och förgyllde.
Mot dansgolv, rosa drinkar, fina personer, kramar, pussar, ömande fötter, skratt feber.
Ja, allt sånt där bra som man alltid vill ha mer av!
Pizza, efterfest med lillebrorsor, iskalla fötter,
 två små springande partytjejer på väg hem från en finfin kväll.
-bilder kommer-


problem är inget för mig.




23 december!

Då var det inte så konstigt att jag frusit hela natten och morgonen! Hej feber!
Alltid, varje lov jag någonsin varit hemma på har varit lika med sjuk, tänkte att det skulle bli annorlunda den här gången, men tydligen inte! suck. Men imorgon är det julafton. En ganska lugn dag. Till Juldagen är jag friskt. Så är det bara.

Förutom det sjuka ärdet här bästa dagen på lääänge! Ikväll klockan fem kommer min nya underbara symaskin!
Det blev en huskvarna! ihihi. Jag har väntat med att sy kjolen till juldagen, bara för att få göra det på den nya!
gaah. jag är ett lyckopiller.

Tar en bild och lägger ut sen, inte för att jag tror ni bryr er hur den ser ut. Men men.
puss.


22 December.

Idag har varit en mycket bra dag! Och det har gjorts mycket! Träffade en efterlängtad Elin på stan för att handla de sista julklapparna. Fast hjälp vadmycket jag har kvar att göra. Sen lämnade Elin mig och jag gick mot drömmen, en ny symasin! Jag´var nog inne i affären i över en timme och pratade med söte-farbrorn som jobbade där! Imorgon ska jag och pappa dit och slå till. Jag är lyckligast i världen! Sen köptejag typ 10kg tyg. Nu ska det sys!

Sen var det dags för lunch, men min lovely Karin. Vilken efterlängtad en! Ett par timmars mys sen var det vidare till pappa, lite julstök. Sen entill efterlängtad människa, Zandra. Vi åkte till Elin, som bjöd oss på middag. mums. Myskväll på hög nivå!

Nu pratar jag med min partyprinssesa, Ida hugg! Heja oss på juldagen.

julklappstime!



.

Jag skulle vilja vara svartvit. Inte så där dystert svartvit utan så där vackert och mystiskt. Som ett svartvit fotografi skulle jag vilja att du såg mig! Svartvit med färg. Hur nu det går ihop. Ett svartvit fotografi som ger en känsla av rött. Eller kanske en känsla av gult. Fast gult är fult. Varför kan jag inte få vara som ett svartvit fotografi? Fotografi är ett fint ord.


21 December.

Äntligen var man hemma i Örebro igen. Underbara känsla att bara vara ledig! Hemma med nära&kära.

Igår var det sista matchen för det här året, vinst! GP here we come! heja oss! Nu väntar en vecka utan volleyboll, behövs ganska såmycket. Hämta ny kraft och sen köra på!

Idag har jag inte gjort mycket nytta, tänkte att jag skulle måla klart lite julklappar och fixa! Men imorgon ska jag vara supereffektiv. Upp tidigt,  åka upp på stan som resten av folket, köpa klart allt! Hoppas karin har tid och ork med en fika.
På kvällen blir det Elinoch Zandra. Åh, jag tror jag döör av längtan! sista gången vi ses alla tre på minst ett år. Hur sorgligt låter inte det då?! uh. Juste,måste ju sy tre klänningar/kjolar imorgon! Pust.

Nu är det mat och sen mozartkulor som ska bakas!

Jag tycker om tönt-power!





17.

 I vårt hus är det julafton idag, det blir julmat, chokladask, julklappar och bonde söker fru final! vilken kalas kväll vi kommer få, sambosarna is tha shit!

Jag är sjukt dålig på att uppdatera och nu när jag väl skriver vet jag nte vad jag ska skriva! hm.
-Om tre dagar åker jag hem!!
-Zandra vilken genom bra vän som väntadär hemma!
- Ida, juldagen! ojoj kan inte bli annat än bäst!
- elli och cissi får julkort men inte jag ! uh, jag är bitter, jättebitter!
- En vecka kvar till riktiga julafton!

hjälp vilket tråkigt inlägg! Nu slutar jag skriva! puss.

Tolfte december.

Det regnar, det regnar jätte mycket. Och jag måste gå ut, gå ut utan ett mål. Jag måste få igång min rygg som just nu känns som ett kylskåp. Jag känner mig som en 90 årig tant som måste sitta ner för att sätta på sig sina strumpor. suck, jag blir så trött och sur, vilket stackars Elli och Cissi får stå ut med. vilka änglar. Som tur är får dom mig på bra humör.
 
Efter regnpromenaden ska jag sätta igång med att slå in lite julklappar tänkte jag, och efter det måla klart de julklappar jag håller på med! ih, snart är det jul! Jag längtar efter örebro nu! Längtar efter elin&zandra, som snart åker till andra sidan jorden utan mig! Längtar tills jag och  ida tar en sväng till Falköping, där bla. Gabbi kommer vara. Julen kommer blir så bra i år!

Jag har en vän som ska ta mig till månen. I en röd dräkt med prickar upptill och ränder på benen ska han ta mig till månen. Vilken resa. Jag skulle behöva skratta av mig lite. Och vem skulle inte göra det med en vän i en rödprickig rymddräkt.


 


Nionde december.

Hjälp vad dagarna går fort. Jag hinner inte med mig själv just nu. Men om 11 dagar är jag hemma i Örebro och jag längtar ganska så mycket nu. December, ta det lugnt!

Helgen var upp&ner. Lördagen var bara bra, trevligt sällskap hela långa dagen och lite julklappar inhandlades. Söndagen var ganska ner hela dagen, fast jag fick ju träffa pappa och bli dopingtestad. haha tack till andrea som hjälpte mig under mina svåra stunder under dagen!

Trött, trött och lite till trött. Nu ska jag sova, imorgon ska jag kolla på julkalendern för andra gången. Mest för att komma upp. Onsdag den tionde december kan bli en väldigt bra dag. japp, bra!





lite rosa i vinternatten är bra bättre bäst 

Femte december.

Jag ställde klockan på 07.10 för att kolla på den dåliga julkalendern utan jul. Men jag somnade om. Julkalendern är bara en ursäkt för att få gå upp, innan huset vaknar och med ett täcke under armen. En ursäkt för att få gå barfota genom huset, medan det klibbar så där roligt under fötterna och de guldiga julstjärnorna lyser upp. Att lägga upp fötterna i soffan, gömma sig under duntäcket, bara huvudet syns. Somna efter julkalendern utan jul och vakna upp till rapport. Orkar inte med att förflytta sig, kallt utanför täcket. Ligger kvar, kollar på ropport en gång till. Samma nyheter, somna om.

- Femte december. Idag ska jag hälsa på min farfars syster. Hon ska ge mig tyger och dragkedjor. Glädje.
 Jag vill ha en symaskin lika mycket som barnen vill ha snö. Lika mycket som min pappa vill ha is. Lika mycket som julgranen vill ha julkulor. Lika mycket som ekonomin vill ha en bättre börs. Jag vill verkligen ha en symaskin.

Snart vaknar Ellinor, äta frukost och åka in till staden för att handla julklappar. Jag ligger efter.

Vår gran är finast och den är rosa.


.

Elin, du missar inget i sverige. Julkalendern är dålig och snön är borta.


ett jävla sår är vad det är!

Internet igen. underbart.

Veckorna har varit bra, vissa dagar inte. Men mest bra. Har varit jobb och träning. Men i helgen var jag i fruängen hos kleva som hade besök av ellen!  Det blev en alla tiders kväll med pizza, muffins och en urkass film! Men hallå, vilka tjejer! På söndagen åkte jag Elli & Cissi till grönan för att få lite julmys. Underbart med alla ljus och tomten som tog emot önskelistor. Jag vågade inte gå fram.

Cecilia&Ellinor. Ett stort fett hjärta till er. Ett rött.

Idag kom min mamma hem från London, vilket kärt återseende! Hon är liksom nära nu! Och det känns väldigt bra!
Imorgon ska vi vandra affärer in och affärer ut, färga hår och vara mor och dotter.

1 december, jag ska leva på den dagen länge. kanske en livstid!

RSS 2.0