Hösten, välkommen!

Helgen har varit tokbra. Ett väldigt lyckat besök på ikea med Johanna resulterade i en ny fin fondvägg i vardagsrummet och sen köpte vi upp oss på ljus och förvaring. Huset är förtjusande nu.
Elin kom ut till Sollet och vi lagade mat och bara slappade igenom lördagen. Igår åkte vi in till city och hämtade upp Zandra. Sen hade vi en fin dag i höstvädret. Fikade och åt och en å annan inredningsbutik. Fint.

Idag började jag inte förens kl 16. Vilket fantastiskt höstshema jag har. Gillar. Innan dess ska jag nog måla ramar och planera lite inför små höstresor. ih.

Juste, igår va hampuz här och vi kollade på världens isärklass sämsta hajfilm. Jag blev så besviken. Man fick se en haj 2 minuter av hela filmen.


VI SAKNAR DIG!


Jag tänker aldrig på dig, bara ikväll.

Sitter på balkongen, solen skiner och jag njuter av kaffe och ny dagbok.
Imorse åkte vantarna på och det kändes ganska bra. Luften är så frisk, och jag kan inte hjälpa de, men höstdagar kan vara de vackraste. Jag vet att de fortfarande är augusti, men idag var det höst i luften.

Helgen kommer att spenderas med en sån fin lite trio. Elin och Zandra kommer upp och myser. Alla tre en hel dag, de ni. Sen kanske jag får med mig Johanna till IKEA imorgon. MEN först ska jag sova utan klocka. För nu är 10-dagars perioden över och jag kanske kan bli människa igen. I torsdags när jag satt vid datorn sa Johanna något i still med "sara, gå och lägg dig, du ser helt död ut." Ja mamma, jag ska bara läsa klart alla bloggar. haha! Tur att jag har henne tillbaka här i huset.


Parkhäng i London, ge mig lite mer av de tack.

Igår va en himla fin kväll också, var hemma hos Hampuz och lagade mat och drack öl med honom och Olof. Tycker det är så tråkigt att dom flyttar fråm Stockholm. suck. Och ida å Kleva har flyttat. Emma också. åh, jag känner saknad. Fast det är ju bara att vara duktig och höras mycket.

Nu är det fredagsmys. Puss.

Tid.

Herrejösses. Vart tar tiden vägen?
Jaja, vet inte vad jag ska skriva för jag är så trött. Men igår va de kräftskiva och den va jättejättte trevlig. Annars är jag inne i något slags icke levande tillstånd. Dvs ica maxi tillstånd. jobbar mest hela tiden och tycker det är roligt mest hela tiden. Jobb fram tills på lördag, och då kommer Elin. Finare grejer får man leta efter.
sen hatar jag datorer över allt annat. Där av inga bilder. Jaja, nu dusch och tvätt, sen sängen och klockan på 05.00.
Ni får ursäkta för detta helt ovärda och tråkiga inlägg. Men ni vet iaf att jag lever.

the sound of silence.

Jag kan inte låta bli att undra hur en del personer fungerar och tänker.
För jag förstår verkligen inte. Inte alls.


Väntar och väntar.

Idag packar jag och väntar på att få åka till London imorgon med fina Johanna. Kommer bli helt tokigt bra.
Sen väntar jag på min Rasmus Kellerman skiva som borde ramla ner i brevlådan idag. Är så dålig på att uppdatera men jag har verkligen inte haft tid, jobbar och försöker träffa så mycket vänner som möjligt. Det är ju så många som bara far iväg till andra städer nu! Men det gör ju jag och Johanna också. Vi ses igen tisdag kväll. Fram tills dess ska vi mysa på marknader, handla klänningar och äta gott. Ih, London <3
PUSS.

Öland.

Ligger i gräset, hör havet lite längre bort. Ser en blå himmel utan moln. Somnar lite på den gula filten, vaknar för att sedan somna lite till. Inte ha en aning om vad klockan är, och njuta av det. Kossorna står och äter precis vid trädgårdens slut. Hanna försöker få dom att komma närmre, ge dom ett gammalt äppleskrutt. Sen dricka lite kaffe i skuggan och läsa ut spännande och fina böker av Håkan Nesser. Klappa kattungar som är så söta att man liksom inte kan tänka på något annat i hela världen. Äta god mat och kolla på film precis vilken tid på dygnet man vill. Lite så lever livet nu. Som jag njuter. På fredag är det stockholm igen och det känns som att hela helgen och veckan är så fylld med saker att jag knappt kommer ihåg allt. Men det ska tilläggas att det nästan bara är roliga saker så det blir nog fint. Tingsek, åh jag längtar. Plus att jag saknar er vänner. Känns som det var evigheter sen.

RSS 2.0