fiskebåtar och hallonpaj.

Då var det dags för en veckas semester på Öland. Det ska bli helt underbart. Jag ska mest springa runt i sommarklänningar och plocka blommor, äta massor mest hela tiden, titta på fyrar som heter jan och bada i poolen som har gula ankor på sig! Sa jag att det skulle bli helt underbart?



Jag hoppas att korna och de andra djuren bor kvar i vår trädgård.

Göteborg, vilken dröm!

Göteborg resan var verkligen toppen. Allt var fint resan igenom.
Jag, mamma och bilen åkte tidigt i tisdags, mot fina askim. I en liten mysig campingstuga packade vi in våre grejer och var nöjda med att vara framme och havsutsikt. Fantastiskt. Sen åkte vi till slottsskogen och botaniskaträdgården. Hela eftermiddagen spenderades bland fina blommor och japanska dalar.

Onsdagen började med ett besök på röhsska museet, och det var det bästa på länge! Det fanns utställningar med den helt underbara formgivaren Vuokko. Det var verkligen inspirerande att titta på allt fint hon gjort. Längtar hem till symaskinen nu. Efter detta var det dags att promenera lite i staden, vi vandrade runt i Hagas fantastiskt söta idyll, det är som att kolla in i ett sockersöt dockskåp. Gillas! Jag hittade ett par nya kinaskor, det behövdes om man säger så. Fint, mat och fika blev det också i massor. Dagen avslutades på liseberg där smått genialiska sångaren tingsek med band spelade. Ett mycket passande sammanträffande att malmösångaren bestämmt sig för en spelning samma dag som vi var där. Trots spöregn under hela konserten var det som att vara i en dröm, killen sjunger som en gud och bjuder på en timmas skönsång utan dess like.

Torsdag och regn utanför fönstret.
Vi packade in allt i bilen och gav oss ut på nya äventyr.. Regnet slutade lagom när vi kom fram i gränna där vi gick runt och mådde fint bland alla polkabagare! Vi inhandlade lite rödvita karameller, gick till bilen och åkte hem till Örebro.

Alltså, jag är nöjd med tillvaron.











du var min dröm så länge att du blev till en dröm.

.

jag dör. just nu är en stor äcklig svart spindel på väg över golvet.. min dagbok ligger på glovet! detta kommer inte sluta vackert. Om den inte försvinner snart måste jag nog väcka min kära mor så jag vågar ta mig från soffan till mitt rum! alltså, jag måste nog söka hjälp för det här. det är inte hälsosamt. åh nejnejnej nu är den fruktansvärt nära min dagbok. och jag vågar inte gå så nära så jag kan ta bort den! varför kommer dom bara när jag inte har någon som kan rädda mig i närheten! jag dör! nu samlar jag mod så jag kan springa över vardagsrumsgolvet till hallen! och den har försvunnit nu, dvs den kan vara precis var som helst!

okej, allt annat jag skulle skriva har liksom tappat sin glans. tar det imorgon! godnatt.

att du inte kommer bli min är inte något konstigt längre.

Då han man sett Harrypotter filmen. Den var söt och den var lite smått rolig. Jag och Zandra skrek.(läs de enda som skrek) när de läskiga vattenmänniskorna kom. Jag kommer ju inte direkt bli av med min vattenskräck än på ett tag iaf, tack harry! Men det var fint med lite kärlek, och jag förstår precis. Kärlek är den samma, trollkar eller inte. Känns bra att veta. Och det var synd att mysfarbron inte hänger med till nästa film, men detta visste jag tyvärr innan så det kom inte som en chock. Söt film helt enkelt, då var det bara att vänta ettt år till då!

Imorgon, eller rättare sagt om några timmar tar jag och mamma bilen ner till göteborg.
Vi ska sola på klipporna, vandra inne i staden, sitta på mysiga uteserveringar och bara ha en fin semster helt enkelt.
Tyvärr blir det inget Falköping för min del i slutet av veckan, man kanske blir bäst så. Det finns saker som man ska passa sig för i den staden. Känslor som har växt fast där efter tre år, och de tycks alltid komma tillbaka. Så fort ena foten står på perongen är det kört. Falköping kommer besökas igen, det vet jag, vet bara inte när! Tanken att inte veta känns ganska rätt just nu. Konstigt de där!




they say the more you give the less you have to carry.

En musiksaga som tar slut, den finaste av sagor!

Läste på ellens fina blogg att Tigerlou sagan är slut, tråkiga nyheter de där!
Idag har jag varit på biblioteket och lånat lite fin läsning till öland. Det känns som att jag kommer överleva i regn också.. Men mest ser jag fram emot att sitta vid fiskehamnen med min dagbok och skriva. Kan inte tänka mig något bätte just nu.

Nu sitter jag med målarboken och målar lite klänningar som jag ska sy när hösten kommer. Sidentygen på hyllan ska bli till drömmar och spetsbanden kommer göra sig fina som rosetter i midjan!



Håkan hellström, så fint bara!



 


du är min sötsak!

Äntligen är jag ledig i två hela veckor.. och det är det finaste just nu! 

Måndag, Harry Potter med min bästaste zandra.
Tisdag, roadtrip med kära mor.
Onsdag, Göteborg ska ses från sin bästa sida.
Torsdag, jag, mamma, bilen, sverige! fint.
Lördag, Öland. Finaste.  
Resten av veckan - sitta och kolla på fiskebåtar som styr in mot fina fiskehamnar, springa på ängar i stövlar, njuta av fina familjekvällar. Kanske blir det dans i min rosa klänning! man vet aldrig vad som händer.
Nu ska jag fantisera om sjömän i fina kostymer, dricka te och längta efter auktionen imorgon!



sometimes you can't make it on your own

All kärlek till mina vänner.
HJÄRTA


så hjärtskärande bra som det bara kan bli.

Redan torsdag, det tycks om!
Något annat som tycks om är att jag fått lite ny musik från olika håll..
Den som spelas mest idag är your vegas - it makes my heart break.
Den är  fin, speciellt den versionen som finns att lyssna på här:
http://www.thesixtyone.com/YourVegas/collection/item/23153/?autoplay_song


musiken belv min räddning!

Jag är härmed lite mer en människa än vad jag har varit tidigare dagar. Men jag mår fortfarande illa och känner mig så jävla svag i ben och armar.. det är ett under att jag klara av att jobba! Men kvällen har spenderats med emma&emma, det blev en lugn och trevlig kväll. Mer sånt tack!

Imorgon är jag ledig, det är helt underbart. Jag ska träffa Emma, Emma, Andrea & Kleva.
Kan inte bli mycket bättre. Bara jag slipper vara själv!

Sen har jag tänkt lite på varför det är så svårt att bara säga vad man tycker, bara säga det rätt ut! Jag är så otroligt dålig på det, önskar att jag var lite modigare och bara sa precis som jag känner. Tror jag skulle må så himlans mycket bättre då. Frågan är ju bara hur man blir bättre på det, kanske att börja säga vad man tycker?? Antagligen, men hjälp så svårt det är. Det är så mycket lättare att bara skriva.. I min dagbok finns ett brev, ett brev som aldrig kommer skickas, det kommer aldrig läsas av någon annan än mig. Det är så otroligt synd att jag är så feg, annars skulle jag visa brevet och bara ta de som det kommer.. typ, så här känner jag, thats it! Men somsagt, inte det lättaste, speciellt inte när det inte är några lätta personer man har att göra med!

Det var ett fint brev, till en fin person!


sometimes the hardest thing and the right thing are the same.

Då har man nästan bokat upp all ledig tid den här veckan.. känns mycket skönt! Bara lördag eftermiddag som är lite oklar, någon som är ledig? Det är helt galet vad det känns i kroppen, allt som finns där inne bara skriker och bråkar.

Som ett krig, ett riktigt våldsamtkrig, inuti min kropp.
Allt vill ut, de gör allt för att få komma ut, bara tårar som kommer.
Ont, det gör så ont att ibland faller jag ner på marken för att det gör för ont att stå.
Ensam, i ett hus som aldrig varit otäckt, nu kollar jag under sängen innan jag ska sova.
Tid, som jag alltid vill ha mer av, nu vill jag bara sova, få tiden att försvinna.
Jag är livrädd, om kriget inte slutar, blir jag någon utan tårar då.
Jag tror tårarna snart är slut, jag hoppas att de snart är slut, 
jag hoppas att drömmen jag drömde inatt kommer bli sann. 
Att du kommer med ett räddande ord, en så fin handling att tårarna kommer tillbaka.
Allt ska bli som då, som det var innan kriget började.
Mina fina vänner betyder allt, med allt menar jag allt.

Det värsta, varför är det krig där inne, jag känner inte för att kriga, jag vill vara glad och kramas!


How we move from A to B it can't be up to me.

Precis kommit upp till stockholm, huset är tommt och jag vet inte riktigt vad jag tycker. Väntar på fina ida, hoppas på att hon kan rädda mig lite. Jag tror jag behöver räddas, men jag vet inte ifrån vad. Galet vad jag inte tycker om att känna så här.
Sen vore det trevligt om jag slutade må illa så jag kunde äta lite mat och bli lite pigg. 
Om jag klarar den här veckan klarar jag nog allt. Det är så det känns, och som det känns! Det gör nästa ont.

.

jag vågade inte, inte alls!
dumma dumma känsla!

Dance, dance, dance.

Den här veckan har varit så fin och det fina har inte tagit slut. Fint!

nittioårs kalaset var lyckat, mycket tanter som var glada! Det dracks rosevin i massor och pratades om dans när benen var unga. Jag slug mig ner brevid Anna-Lisa och hennes Bertil. Där blev jag kvar, för jag älskar att höra gamla människor prata om hur det var förr och om hur livet är fint! Bertil och Anna-Lisa är 85 år, särbos och håller hand. Sånt är bara för fint. Jag ska också skaffa en särbo i stockholm när jag är 85, åka buss hälsa på, hålla handen, prata gamla minne! puss!
bilder kommer.

Idag fyller fina fröken Zandra 20 år, det ska firas med ett rosa kalas!
Grattis bästaste
!

åker mot kalas och kärlek.

Igår var vi på allsång. Det var great. A Camp var fantastiskt bra. Johan Palm överaskade i extranumret med att göra Hey Jude något så fruktansvärt bra.

Snart tar jag bussen hem till kära Örebro, det blir 90 års kalas, 20 års kalas, ja helt enkelt en massa kalas!
jag älskar kalas!

RSS 2.0