vilsen i något stort.

Jag vet inte riktigt hur jag lyckas vara vaken. Jag hade visst glömt bort hur man mår efter ett antal dagar med klockan på 05.00 varje morgon. Det bryter ner mig totalt, jag får för mig att bli ledsen för små saker, jag orkar inte vara glad fast jag egentligen är det. Jag är inte den jag vill vara. BU.
Men imorgon är det sovmorgon sen ska jag grilla med Holm och Lovi. fint ju.  Lördagen innebär ju den årliga inventeringen på maxi, don't like. Men på söndag är det leeeeeedigt. Happytime.

Idag efter jobbet tog jag och holmen en behövlig promenad. Sen åkte jag hem för att tänka på framtiden. Och till det måste man ha colalight och choklad. Tänk så bra de gick. Ikväll har jag en plan som jag ska fundera vidare på. Kan nog bli ganska fint de här. Men om jag känner mig själv så kommer det vara någon ny tokig ide på måndag igen. Men det blir inget plugg till hösten iaf, det känns inte rätt.


little known lovelies award ~~ supporting new bloggers | DAYDREAM LILY Cinderella on Flickr - Photo Sharing!

Så frågan är ju när jag ska flytta till Göteborg, för det är inte en fråga om, utan mer när.
det kan ju iof betyda 2017 eller 2011. Det visar sig.


sometimes you can't make it on your own

Dagen började lite upp och ned. Men han träffa pappa lite till vilket var bra. Sen åkte jag in till stan där jag möte upp Cecilia, Emma, Johanna och Sara. Vi hade planer på att åka och fika på djurgården men solen försvann och vi gick till vetekatten istället. Mycket mysig eftermiddag.





en dag i solen med min far.

Åh, igår jobbade jag till 10. Gick hem, var lagom oglad. Men jag satte på fin musik och min rosa sommarklänning! Vips så var jag genast mycket glad och tog min in mot stockhomstad. Där mötte jag upp min söta far. Han tog med mig till hans favorit fik, sturekatten. Har ju bara varit på vetekatten vilket är typ de mysigaste som finns. Men det här fiket var bättre, minder folk och mysiga små rum och trappor överallt. Lite som att vara i en fantasi värld med en massa finheter. Hemskt fin är det där.
Där blev det kaffe med grädde i. ( såg inte att det var grädde jag hällde i förens pappa påpekade det när jag var klar med att typ förgifta mitt kaffe, men det gick att dricka ändå)
Efter en lång fika tog vi oss ut i solen och gick en långpromenad runt slottet och slussen. Vi pratade om allt mellan himel och jord, som auktions tavlor som även vi kunnat måla, dyra lägenheter, museeum och gissa gäster till viktorias bröllop. När vi inte orkade gå mer tog vi tunnelbanan hem till farmor där jag var tvungen att lägga mig och vila lite. Jag och farmor pratade smink och tatueringar. ( Farmor är en av få i min familj som tycker mitt ankare är helfint, dock tycker hon alla andra tatueringar i hela världen är fula.)

Sen lite mat och fika. Ja, vilkn helt fantastisk dag. Fina vädret gör att man blir helt tokglad.



Idag har jag jobbat och snart ska jag åka in till stan, hämta en väska och kanske träffa pappa. Sen tror jag minsan jag får med mig ett helmysigt gäng till djurgården för lite fika och ev ett museeum! Och såklart är ännu en sommarklänning på idag också. Stormtrivs nu.

JUSTE, jag tar med mig fina Cecilia på ett plan till London nästa helg. Fint ska de bli, vi ska tokshoppa på primark, dricka massa starbucks kaffe och kanske en öl på någon mystisk pub. Hoppas de är väldans bra väder. Och hoppas att det inte finns någon aska i luften.

äntligen på väg.

Igår jobbade jag tio timmar och det slutade med en jävligt ond rygg. Jag måste verkligen ta tag i att träna upp alla muskler jag har nu. Har blivit så himla ostark, och då tar jag hjälp av ryggen med att bära allt tugnt. inte bra!
Ändring på de, så idag har jag iaf börjat lite smått med en långpromenad i solen. :)

Ikväll kommer fröken Skoog hit, lite mys med vin och annat. De blir fina grejer de.
Nu ska jag fortsätta att läsa gamla dagböcker.
 {i go to sleep to dream}

.

fan.

Visst känns det fint att vara vid liv.

Då var jag tillbaka i storstaden. Känns bra att vara tillbaka till allt fint som finns här. Men det blir ju lite jobbigt att lämna örebro när man har varit där så länge nu. Men nu kör vi en go vår och sommar i stockholm sen får vi se vad som händer.
Idag har jag promenarat till Holmen där det blev kaffe ute i solen. Helmys. Sen åkte jag till jobbet, här ska det jobbas. Det blev snabba puckar. Jobb imorgon kl 06.00. jösses. Here we go again.

Imorgon bli alltså en heldag. Efter jobbet ska jag hoppa på tåget till Cecilia där det blir lite lunch och kalasfika. Sen bär det av till Ida, vi ska ta bilen till Katrineholm för att kolla på volleybollfinal. Heldagar är fina dagar, men man måste planera så himlans mycket. Heja.

Nu ska jag fortsätta städa och packa upp.
På återseende.

Cecilia.



ibland känns det så rätt att lägga upp tre inlägg på samma dag.
sv: jag är inte rädd, jag är vän! :)


små funderingar över sommaren.

idag kom jag på ännu en fin sak med sommaren. Nämligen sommar i p1. Alla dessa sommarpratande personer, kända såväl som okända. De är perfekta njutningen när man åker bil, eller när man har en sån där dag då man helst ligger i soffan med noll ork att röra sig. Då kan man lyssna samtidigt som man blundar. Ja, de är sommar de.

OCH jag har ju faktiskt en veckas semester. Vecka 26.
Peace & Love veckan. Tänk, fem vänner i en bil påväg mot festligheter som kommer överträffa de mesta skulle jag tro. Musik och dans. Vin och öl. Kramar och tokigheter. Jag ska nog införskaffa en engångskamera och försöka fånga allt med den. Om någon skulle få för sig att vara lite rund under fötterna och hälla öl över den så gör det ju inte så mycket. De är bra grejer. Annat som är bra är att jag redan hittat mina favoritshorts inför sommaren, jag gissar att dom kommer få följa med till borlänge. KALASFINT!





som om din tystnad gör mig fri

en dröm om att vara varsomhelst som inte är här.
eller en längtan om att vara där minnen inte går att minnas.
pia jane bijkerk This place is a prison

en gång i tiden hade jag massa fina ord som var fastklistrade i ett tak, mitt tak.
ord om kärlek, om förtjusande saker som kramar och drömmar.
det var som en drömhimmel att somna under, att ligga och tänka på allt och ingen.
I think i might have seen this in a dream stog det på en rad. ja, det var som en dröm.
nästan lika fint som att bli kysst under en stjärnklar himmel en augustinatt. men bara nästan.


ännu en dag av minidammsugare och trevligheter.

Igår va en mysig dag i naturen. Jag och pappa packade kaffe och åkte förbi ett mysigt litet konditori innan vi begav oss ut i skogen. Målet för dagen var öbykulle. En liten kulle som ligger precis vid vattnet, och där är det perfekt läge för ormar att ligga och sola sig. Dvs, en massa ormar. Vi såg säkert 100 snokar och en huggorm. Sen satte vi oss vid ett bord och fikade på minidammsugare och kaffe. Helmysig dag med min kära far.  




så här såg det ut utanför fönstret igår kväll. fina kvällen.


OCH SÅKLART, GRATTIS CECILIA SOM FYLLER 21 ÅR IDAG!



På återseende.

le, du har mig där du vill.

Alltså, eftersom jag antagligen inte kommer ha någon semester i sommar, vilket jag inte behöver efter min resa, så kommer jag alltså inte kunna åka till öland vilket gör min ganska ledsen. För öland är på något underligt vis den mest fantastiska platsen i sverige. Enligt mig då. Därför ägnar jag lite tid åt at kolla på bilder därifrån, lite då och då. Just nu är ett sånt tillfälle, sitter hos pappa och kollar på bilder medan han läser tidningen. Imorse hade vi en lång frulle där vi nog han med att prata om de mesta. Nu väntar vi på att de ska bli lite varmare så vi kan åka och kolla på ormar. Spännande. Så ni som är ormrädda, kolla inte in nästa inlägg. För jag tänkte nämligen försöka fånga dom på bild. tada.


så var du där igen, för att ta upp mer sidor i mitt anteckningsblock.

Ännu en dag med sol, börjar nästan tro att det börjar bli vår på riktigt nu. Det är fina grejer.
Morgonen började med vakna med the voice och Zandra. Bjöd in henne på frukost, jag bakade ju bröd igår. Mysig morgon. Nu ska jag nog stätta mig på altanen lite med en bra bok som jag börjat läsa.

Här syns inte det röda håret så jätte mycket, men det gör mina nya solglasögon!



Nu är kaffet klart, altanen och boken väntar!
På återseende.

sol och minidammsugare.

Igår var en drömdag. Sol hela dagen och en massa trevligheter. En va dom var att solen fortfarande vill värma kl 17. Så jag ringde Elin och vi bestämde oss för att besöka örebros mysigaste fik. Det ligger inne på en gård som omringas av en massa gamla fina hus, lite som att vara i en annan tid. Och det som gör det hela bättre är att det är vindstilla och solen värmer en massa. Så där satt vi i två timmar i kortärmat och pratade om att ha en egen liten lägenhet att köpa hästlampor och annat fint till. Jag åt minidammsugare och mini biskvi som va så söta så.






Förutom det färgade jag ju håret igår, och det blev RÖTT! och förpackningen sa att jag skulle bli lite mörkbrun åt de röda hållet. Tydligen ville mitt hår annat. Jaja, ska känna hur det känns i några dagar nu sen får jag väl slänga i en mörkbrun färg för att få det mörkare. Det ser iaf bättre ut idag än igår kväll då det var typ illrött. Nu ska jag ut i solen. trevligheter.

andas vårluft.

Ja, nu är det vår. Och det är det finaste på året, när man kan börja ta av sig vinterjackan och börja damma av sommarklänningarna som blivit bortglömda under vinter. Åh, dans i benen också! Så jag hoppas på en massa dans på lördag med stockholmsflickorna. JAG SAKNAR ER. Ser verkligen fram emot den här vår/sommaren. Den kommer nog bli outstanding. Peace&love, kan man längta mer? Nej, åh, åka bil med massa bra musik och vinet och ölen i bagaget tillsammans med en massa snygggt. Kanske får mina prickiga stövlar följa med!?
Jaja, idag har jag och Zandra varit och simmat, sen tog jag och mamma en långpromenad till naturenshus där vi kalasade på glass. Sen gick vi till affären, köpte mat och hårfärg. Va så himla när att köpa rött, men ångrade mig i sista sekund och tog en brun/röd istället. Hoppas de blir bra.
Nu ska vi dricka rödvin. För det är en fin söndag och ja, livet är bra.

Hoppas ni har en fin vårsöndag.
Imorgon ska jag söka till en och annan folkhögskola trotts att jag vet innerst inne att jag nog inte kommer börja plugga i höst. Sen ska jag lämna in mina skor för omklackning, lämna tillbaka ett par shorts (fanns finare på åhlens), köpa blomiga fina brödformar på åhlens som jag ska baka bröd i. Ja, en bra måndag. Fiiiiinafisken.



Det jag önskar mest är ett schema som säger att jag är ledig den där helgen då
jag skulle vilja ta med mig sötingen ovan till London. Ja, det önskar jag mest.


Brev, namn, hattar, presentkort och kaffe.

Idag gick jag upp klockan åtta, gick upp och gjorde frukost, slängde mig i soffan och kollade på vakna med the voice. Ganska behagligt. Sen började jag storstäda, på med massa musik och mina nya shorts.
För att igår var en himla fin dag. Shoppade en himla massa fint.
Det blev två par shorts, båda höga. Åh, kan inte bestämma mig om jag ska ha kvar båda. Men fick ju pengar för att vara barnvakt, så man kan nästan säga att jeansshortsen va gratis. Sen hittade jag en tokfin t-shirt, tokbillig var den också. Och ett par fina solglasögon och min favorit mascara. Allt på hm, och då var det ett så fint erbjudande om man handlade för mer än 400kr fick man ett presentkort på 100kr. Det tyckte jag om.
Men det finaste av allt var ändå mitt nya smyckesskrin. Hade kvar ett presentkort på en söt liten smyckesaffär här i örebro, och där stod en så fin sak i skyltfönstret och bara skrek på mig att köpa den! Så jag gjorde det, en försen studentpresent, tackar för de! (jag gillar ordet fint för tillfället, eller iof alltid)

Lite bilder. Kläderna ska jag försöka ta kort på sen!

Gårdagens mysmiddag.

Mitt nya fina smyckeskrin



De här finfina tyget hittade jag igår, det ska bli en kjol till någon som jag skulle vilja krama oftare.


Nya hatten från kina, är lite små kär i den!

Idag efter städningen gick jag ut och hämtade posten, och till min glädje var ett stort brev postat till mig. Det låg en massa sugusar (thai-godis) och ett usb fullt med bilder, musik och filem! Gissa om jag blev glad.
Det var från världens sötaste amanda.

bara för att vi var ganska coola på svenska festivalen. Yeah!


Ikväll kommer tjejerna hit för middag och mys. de blir en trevlig fredagskväll!


we can't work it out.

Jag vill vara blå och leva i avatarvärlden. Iallafall för en dag. Åh.

Igår var jag barnvakt åt gustav. Vi tycker båda det är roligt att ta knasiga kort och spela spel på bolibompa.se.





Nu ska jag upp på stan och äta lunch med mamma och kanske hitta en fin klänning!


Perfect shadows lie behind us and this is the day I make you mine

Jag säger det igen, jag kan inte få nog av tiger lou. Det finns ingen gräns för hur bra dom är. Varje gång blir som en första, låtarna liksom går inte att tröttna på. och jag förstår inte varför inte spotify vill lägga ut fler album. Jag som lämnade dom hemma i stockholm, illa. Sen var jag inne på deras hemsida för några minuter sen, fick en känsla av att dom kanske hade ångrat sig och börjat spela in en ny skiva som skulle vara klar i sommar som skulle spelas upp på peace and love. Men så var det inte och jag blev lite småledsen.

Men det finns ju sånt som är bra också.
HMs garden collection är ju så förtjusande att jag vet inte vad. synd att de två klänningarna jag vill ha är slut överallt. Men jag fick med mig två fina tunikor istället.
Morgonpromenad, imorse stod klockan på 07.30. Då var det bara att hoppa i skorna och möta upp Z. Skönt att komma upp och komma igång.

Nu ska jag besöka örebros två secondhand affärer och förhoppningsvis fynda något.
Men först lite kaffe.


Pappas svandesign på den skummade mjölken.


hello darkness my old friend.

Här kommer påskhelgen i bilder.

Först kom Gustav. Han var fin påskgubbe!



Åkte till pappa för släktmiddag. Systeryster.



Pappa tar äggbeställning. Hårdkokt eller löskokt!?



Måla ägg.


Eftersom själva middagen är som julbord, dvs massa otäcka saker att äta, tog jag en stor bit av den här underbara hallontårtan!



Söndag, kolla på svanar.









nu ska jag och mamma äta pasta och dricka rödvin.
Jag gillar att vara arbetslös. Och imorgon ska jag leta fina kläder.
Love.


these old streets all have a history and years from now they will tell.

GLAD PÅSK!

Jag ger er en fin bild som sammanfattar min påsk.
Tårta och kyckling i sin finaste form.





Imorgon blir det fågelskådning, spännande värre!



they say, the more you give the less you have to carry.

Långfredag, idag har jag och mamma varit på landet och jag köre bil för första gången på över ett år. Körde inte på en endaste liten katt. Fint, nu slipper jag köra på ett år till!
Sen har vi bosatt oss i soffan med påskägg och harrypotter!

Igår var en så himla fin dag. Jag åkte hem till pappa där det blev kramkalas.
Jag och hanna hejade på Timo i så ska de låta, sen spelade vi spel, drack kaffe och pratade om januari. Vi han inte prata om februari och mars, kanske får bli imorgon!
På kvällen mötte jag upp Zandra och Elin för en mysig matkväll på Rosalies. Helt fantastisk att vara samlade igen efter ett år av resande runt om i världen! Mera av det.












Zandra och elin fastnade inte på bild med det gjorde en trött katt!
Nu är det snart solsidan som tydligen ska vara bra..
Cecilia: "Kolla på de här, det är roligt!"
Okej, vi ger det en chans!

Imorgon är det gladpåsk.


RSS 2.0