den ska bli min.


Den här perfekta lilla saken ska bli min inom kort. :)
Inga fler dammråttor i huset och inga jobbiga skarvsladdar för att komma åt vissa rum. Hell yeah.
Idag köpte jag även en helt ljuvlig klocka till mitt rum och ett minihus som är underbart.
Imorgon åker bilen till Öland. PUSS.

Glada dagar.

Idag åker jag och mamma hem till Örebro. I en vecka får jag vara ledig. Fantastiskt. Och de fina är att jag får åka till Öland, vackra underbara Öland. Den finaste platsen i Sverige skulle jag tro. Åh, jag ska ta den rosa cykeln och sätta på gamla tingsek låtar och cykla ner till gräsgårdshamn. Där ska jag sitta med mitt finaste skrivblock och hoppas på att orden bara kommer. Andas och vara lycklig. Titta ner på mitt ankare och tänka att det får representera allt som går att känna i just den stunden. För så lycklig som jag är när jag får sitta där vid vattnet och kolla ut över alla fina fiskebåtar i solnedgången, så lycklig är jag nästan aldrig. Om jag bara kunde beskriva bättre.




Nu är det dags, hejdå huset. Och jag längtar lite efter att komma tillbaka får då kommer bästa johanna vara här.
Puss på er alla.

Måndag.

Dricker mjölk och äter hallonbåtar. Känner mig som en fruktansvärd sara idag. Jag är arg, ledsen irriterad och känner att inget är riktigt bra. Blir tokig på sms jag inte förstår mig på, blir arg på fina vänner som jag älskar för att de inte tänker som jag när det kommer till vissa saker. Jag kan inte le åt att jag har en kalender fylld med fantastiskt roliga saker. Det går inte, för idag är jag inte på humör för någonting. Jag skulle gärna sitta med en tjock kofta och en fin bok vid någon okänd klippa och känna doften av vatten. Ha bara fötter, frysa lite. Tänka på fina saker, drömma mig bort i boken. Vara i okända städer där ingen kan mitt namn, där ingen vet vad som finns innanför. Där ingen tror att de förstår. I okänd städer försöker ingen vara någon de inte är. För ibland blir jag tokig på att inte förstå. Jag förstår inte hur man inte vill vara den man är, hur man tror att folk föredrar någon sorts lögn om vem man är. Jag tycker det är hemsk, jag blir nästan arg. Kanske är jag likadan. Kanske förstår ingen förutom en okänd stad vad som finns här inne, nära hjärta. Idag orkar jag inget, och jag är lite smått nöjd over vädret utanför fönstret. Jag trivs med det nu.
4821361586_cf23f20652_z_large

Where do i go, why can't you come.

När ensamheten slår som hårdast.


Långa nätter, där ute finns en värld av låga nätter.

Igår var en så himla fin dag.
JaG, Emma och Ellinor tog tåget in till söder. Promenerade runt lite, sen träffade vi Ida och Kleva. Det blev en god lunch och mycket efterlängtat prat. Sen gick vi vidare för att dricka kaffe ur termos på de knasigaste fiket på söder. Vet inte vad det heter med det ligger på hörnet. Sen började det regna och det blev lite kallt, men det var dags fö regn nu.
Vi promenerade hem till Ida och Kleva, lånade film och hängde lite i soffan. Sen tog vi tåget hem och laggade mat. Fantastisk god bakade potatis med massa godsaker. Regnet fortsatte, mysigt. Vi kollade på snabba cash som inte alls var bra och åt kesella vanilj med bär som var mumsigt. Sen satt jag och Ellinor och pratade i mörkret.

Idag är det Klevas födelsedag. Så vi ska mysa hela eftermiddagen och baka.
Imorse gick jag och Elli upp och gjorde scones och åt en mysig söndagsfrukost. Kollade lite i affärer sen kramades vi hejdå. Men vi ses snart igen. Nu ska jag slå in paket.

H som i..? Kalaset var helt perfekt. Alla var så fina och det var helt enkelt en av de där kvällarna som man vill minnas.

kalasdag.

Idag ska emma ha kalas. Tänk så fint. Och jag laddar med Håll huvet kallt Eddie. Fantastiskt roligt.
Åh.


känslan av ingenting.

Åh, jag har de så bra som har så mycket fina vänner och får träffa så mycket nytt fint folk. Jag är himla glad just nu. Men jag kan liksom inte bortse från att kroppen inte orkar hänga med i tempot. Är så trött efter dålig sömt och mycket jobb. Oro är också något som tar på energin. Men helgen kommer bli fin. Då ska det vilas.
Puss så länge. Mer uppdate och bilder kommer snart.

Min förebild i livets alla svårigheter.

Min fantastiska pappa är den galnaste och klokaste jag känner.
Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta när det gäller alla saker han råkar ut för, känns som ett stort skämt att samma människa verkligen ska råka ut för allt. Och att ändå vara stark och säga, -"de finns de som har de sämre!" med ett leende, de är fan starkt. Åh, tänk om jag var lika stark som du.

Senaste då, jo Pappa och Ewa har varit i Norge och hälsat på lite vänner. En dag när de var på fjället och vandrade föll pappa ned för en ganska brant backe och slog sig på all sten. Eftersom han äter blodförtunanade tabletter för hjärtat blev det en himla massa blod från ben och arm. Sen när allt var borttorkat och fixat fortsatte dom vandra, ja för de ville såklar pappa. Aldrig ge upp. Sen när dom kom hem så kände han att armen gjorde väldigt ont och åker in till någon norsk vårdcentral. Det visar sig att armen var av och på med gips. Det händer ju bara honom, och han är väl antagligen den enda som skulle fortsätta vandringen! Jamen varför inte!?
Blir ju lite smått tokig, men vet att det inte finns något att göra, bara sån han är. Som att cykla in till sjukhuset när han hade lite ont i hjärtat. Jaha, va de en hjärtinfarkt!?. PUCK, det är va du är. Men så bäst. Min fantastiska pappa.


Nu ska jag mysa med mina fina vänner tills sena timmar.

Nittonde mars tvåtusenelva.

Då, den nittonde mars tvåtusenelva åker jag och min kära mor till Malaysia och firar hennes femtioårs dag. Fina grejer. Det fina är att man på de allra mörkaste av dagar i januari har något ljust att se fram emot.



Paket på posten.

Idag klickade jag hem den här boxen. Har läng funderat på att köpa den, de är ju trotts allt 10 skivor och mycket annat fint man får. Och gissa vad!? Får den för 199 kr. Som gratis för så mycket fin musik. Åh, nu vill jag få hem den så den kan stå och se fin ut i bokhyllan. För lyssna kan man ju göra på spotify tills den dagen kommer då man bara har en cdspelare. :)



Har haft en lugn dag, Cecilia kom hit å tanken var väl bad. Men vi orkade inte, så vi hängde i mitt nya fina rum som jag är så nöjd med. Läggger nog upp lite bilder nån dag, eller så får ni helt enkelt komma förbi och kolla själva! Nu vilken minut kommer skåne gänget. Blir kinamat och mys ikväll, gillart! PUSS

Glassäpplen.

Broccolipajen står i ugnen och det doftar ljuvligt i köket. Det är inte så varmt i huset. Så himla skönt.
Idag har varit en bra dag, jobb till 14 sen tog jag cykeln till Emma och vi la oss på en brygga och solade och badade. Var så skönt, att bara känna frihet och kunna slumra till utan att känna stress.

Igår hade vi lite gitarhero kväll hos CissiPeter. De va kul, dock inga framsteg på trummorna. En dag, då jäklar ska jag kanske våga mig upp på högre nivåer. Den dagen får nog vänta några år, men den kommer komma. :)



Imorgon kommer Andrea, vilket ska bli helt tokigt bra. Har saknat henne, så nu får vi förhoppningsvis lite kvalitets tid. Jag måste dock städa och fixa imorgon innan dom kommer, jösses hur ska jag hinna!?

Håll huvudet kallt Eddie.

Håll huvudet kallt Eddie! Kan vara den bästa julkalendern. Har boken hemma hos mamma, det var min favorit. Eddies sköldpadda, maxon jaxon, som låg i en glasburk, den sura gubben Gränsemyr som spelas av smått fantastiska Per Oscarson, fastern Soffan som alltid målar om köksluckorna och hennes man Malkom som är en sjöman med tatueringar. Vilken drömman. Och den undrarbara göteborskan, smådör lite.
Åh, imorgon hoppas jag att det regnar. För då ska jag läsa och sortera bland dagböcker och annat, sen kolla på Eddie hela natten eftersom jag är ledig på fredag. Kan inte komma på något mer förtjusande just nu. Möjligtvis en kram då!

.


onsdag, det är fruktansvärt varmt.

Kents nya album är fantastiskt bra. Gillar bara mer å mer.
Alla fina namn på låtarna och kloka och knasiga rader med text. åh.

Annars jobbar jag, har det faktiskt ganska roligt där. Ser man på, tar tillvara på detta. Sen dör jag lite varje gång jag går ut och jag skäms inte för att klaga för jag orkar verkligen inte med en till sömnlös natt. Så är det bara. Igår hade jag en kyld handuk i pannan, ska de behöva vara så kanske? NEJ.

Igår va jag och Cecilia på Ikea, hittade en massa fint till rummet och jag lyckades till och med helt själv bygga ihop bokhyllan. Stolt som en tupp.
Efter de åkte vi å badade, emma kom och hängde lite sen var det dags att slänga på sig kläderna och bli äcklig igen. Kvällen spenderades på mosebacke med Hampus, Ida och Tobbe. Sen va tåget försenat ca 30 min och jag hade inte ätit på jäääätte länge, så jag va så sur att jag nästan hade kunnat skrika, eller till och med stampa på en spindel. Jag blir förvånadsvärt modig när jag är sur.

Nu ska jag duscha, kallt.
Efter de ska jag fixa lite i rummet innan jag går och köper vin i kattflaska och åker på middag hos Cecilia och Peter. Om jag har tur får jag spela lite trummor på gitarhero. Hoppashoppas.
PUSS.



Sjung för mig igen, du lät som regn.

Sitter på balkongen, det regnar och det är väldigt mysigt. Värmen, jag orkar inte med den. Ja vet att man inte får klaga, men jag hatar att inte kunna sova om nätterna. Nåja, snart ska jag till Ida och äta lunch å dricka kaffe. Huset ser ut som om de har varit storm här inne. Jösses, tur att jag är själv. Men på fredag kommer fina Andrea så då ska de vara fint. Därför är de extra bra att jag ska åka till IKEA imorgon. Cecilia är ju så söt och ställer upp som sällskap. Men lunchen och kaffet lockar kanske mer än att leta bokhyllor med mig! Haha.

Här kommer iallafall lite bilder från örebro.

















just nu vill jag se min framtid, jag vill se allt som ska komma genom dimmorna här.

Igår va den bästa dagen ever. Efter jobbet tog jag tåget till örebro. Ingen visste att jag skulle komma hem. Åh, de va längesen jag va så lycklig som när jag satt på tåget och tänkte på hur mycket jag skulle få kramas.
Min syster va min inside, så hon kom och möte mig vid stationen, sen cyklade vi genom staden hem till solskiftesgatan där pappa och ewa var ovetande om att jag sprang på baksidan för att ingen skulle se mig. Och vilken chock dom fick när jag kom in. Haha åh, hade så velat haft de på film.
Så vi åt pasta och hade de mysigt. Sen skulle jag upp på stan och fika med mina tjejer. Möte Elin som visste att jag skulle komma. Hon hade fixat en fika med Z. Och de va ett nöje att se hennes minn när hon kom ut från jobbet och fick se oss båda. Sen hade vi den mysigaste av mysiga fikan. Åh fan vilka fina älskade vänner.
Efter lite hejdå-kramar och planerande för nästa besök tog jag cykelt hem till mamma. Visste att hon låg i soffan och kollade på somamr med ernst. Visste att hon skulle tänka ' vem är det som kommer och stör mitt i ernst och jag kan ju inte öppna i de här kläderna' haha men tillslut kom hon och öppnade. Jösses vad förvånad hon blev. Vi hade en myskväll med te och bildvisningar. Vi drömde även om hus på gotland och fina trädgårdar. 
Finaste dagen på så länge. 

Idag vaknade jag efter en riktig sovmorgon. Åt frukost med pappa, åkte upp på stan å åt lunch med mamma och kollade i lite secondhand affärer, köpte jordgubbar och cyklade hem. När jag kom hem åkte jag pappa och ewa ut till hallagården. Världen mysigaste lilla fik där familjens vän Gunnel jobbar och syster Hanna sommarjobbar. Åh fick en känsla av att det är ju så här man ska bo. Massa mysiga små röda hus runt en urfin innergård. De låg lite små söta affärer i varje lada, bokhandel, antikaffär, hattaffär å massa smått och gott.
Bilder kommer så fort jag kommer till stockholm igen.

Nu ska jag hämta lite saker till mitt nya rum uppe i sollet och fika med mamma. Sen blir de grill hos pappa och förhoppningsvis lite öl på stan med karin ikväll. Jag njuter så av allt nu. För de här är fan de finaste som finns, att vara omringad av allt örebrofolk. LYCKA! 

Tumblr_l55gzf36zv1qb7uxco1_500_large
Tumblr_l52d60bk8j1qa53bzo1_500_large
Tumblr_l3o46nkgfm1qb26t8o1_400_large
weheartit.


when love takes over.

Idag har varit en bra dag. Dock lite trött eftersom jag ínte kan somna om  nätterna. Det är ljust å varmt. Men det kunde ha varit värre.
Efter jobbet idag åkte jag in till stan, letade efter en födelsedagspresent. Hittade en massa fint så jga blev hel nöjd med paketet. Såklart hittade jag ju fina saker till mig själv, bla ett super fint kakfat med tre lager där jag har lagt alla smycken. Hel fint.
Gick även in på HM och till mig glädje har dom börjat med någon sorts ugglekollektion. Åh, ugglor kan vara de finaste som finns. Så fick med mig en läcker ring och ett halsband! ih.

Nu ska jag kolla fotboll å äta kvällsmacka. Sen ska jag sova tidigt.

Håller även på att göra om i mitt rum, har flyttat sängen och jag tror de kan bli helmys där inne. Men vill vill vill till ikea nu. Har typ inte tid förens på tisdag. Borde ragga med någon med bil! ( cecilia, behöver ni inte något?) :)

Imorgon kommer bli så tokigt fint att jag längtar ihjäl mig. <3

det går ont där inne och sakta, så sakta går jag sönder.

Ikväll är en sån där kväll när jag känner mig så långt ifrån alla jag älskar. Då jag känner mig osäker på allt och inte trygg med något. Jag vågar inte somna, jag vet att mardrömmarna väntar på mig. Jag ser spindlar som kryper överallt, det finns aldrig några spindlar. Det är bara inbillning och de kommer när jag är ensam, försvarslös. Jag vill bara hem till huset där jasminblommorna blommar i trädgården och där min älskade familj finns. Jag behöver er idag, egentligen alltid. Varje sekund av livet.

everything that we touch gradually turns to the softest of dust

PEACE & LOVE 2010. Fyfan va braaaaa!
Är så nöjd man bara kan bli med veckan. Så fint sällskap å så mycket bra spelningar.
Helt galet jäkla grymt.


RSS 2.0