Kuala Lumpur ar fortjusande maste jag saga.

Nu har vi varit har i KL i tre dagar. Resan gick bra, dock jakligt segt att sitta pa flygplan 2 timmar + 12 timmar. Men det ar ju latt vart de. De forsta tva natterna har vi bott i chinatown. Supermysigt. Vi har turistat en massa, varit pa varldens storsta fagelpark. Helcoolt. Vi har varit lite kultur tanter och kollat in sant man inte far missa, som att typ aka upp i ett torn som ser ut som en ananas.

Sen har vi shoppat en del, alltsa jag ar forvanad over hur lugn jag har varit. Tycker inte att dom har sa jattebra shopping om jag ska vara arlig. Tills idag da... vad ser vi inte om FOREVER 21. tokigt. Men inte mkt shopping dar heller. Jag kanske ar lite sjuk. Eller sa har jag bara insett att jag inte maste shoppa sa mkt hela tiden.

Idag fyller mamma 50 :) Crazy. Det firades med lite sang ovh paket imorse. Efter de akte vi till vart nya hotell. Hotell Maya som ar ett av KLs finaste.. Forstar varfor. Det ar helt sjukt lyxigt. Vi har precis badat i megabubbelpoolen och ska snart upp pa taket dar dom har en skybar. Sa himla sota ar dom. Nar vi kom hem fran shoppingen stog det en stor tarta pa rummet som de stog happy birthday pa. Helt ovantat har dom snappat upp att mamma fyller och ger henne en tarta. God va den ocksa :)

Imorgon ska vi ata "den basta frukostbuffen som KL har att erbjuda" spannande! Sen tar vi flyget till kuta bauro som ligger pa andra sidan malaysia, darifran tar man sedan en bat over till pherhentian. Dar ska vi bara ligga pa stranden och gora inget i ett antal dagar. Efter de ar det lite oppet, men vi tar nog en svang till en annan paradiso. Kanske kho lipe i Thailand. We'll seeee.

Hoppas ni har det bra dar hemma och att varen har kommit. Puss!

Det snöar och jag har väl aldrig varit gladare.

Allt känns plötsligt så enkelt. Som om jag svävar på moln. Idag förändrades allt och nu behöver jag inte gå runt med en ständig klump i magen! JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD IDAG. Och så drar vi till Malaysia. Bättre start på resan kunde jag inte få.

Men mer om detta senare. Nu ska jag äta ananaspaj med Åsa&Caroline. Mina fina gullisar.
PUSS.


2 dagar kvar till de här..


Jag är så otroligt glad. Ska bli så skönt att inte frysa på flera veckor och massa kvalitetstid med mamma. åh.

Himla fin helg dårå!

Lördag: Vaknade tidigt och åkte in till stan, hittade inget av de saker jag skulle. Suck. Åkte hem till Cecilia, solen var ju med oss dagen till ära så de blev fika ute. Himla trevligt att sitta ute utan att frysa. HEJ VÅR.
Sen spenderades en massa timmar i sporthallen där det blev vinst x 2. Yay.
Efter lite häng tog jag, Emily&Johanna oss till ica, handlade lite mat och candy och gick hem till Emilys vänner där melodifestivalen väntade. Inte allt bra vinnare.
Efter de kollade vi på en grymt bra film. Väldigt tänkvärd och lite läskig. The experiment hette den, se den!



Söndag: Sovmorgon & underbara slappis mornar.
När vi hade slappat oss nog tog ja & Johanna tåget in till söder. Inte så fint väder men det kändes ändå som vår. Vi promenerade till hermans. Fikade på världsstora kakbitar. Mys. 
Sen mera promenerande, härligt att bara gå och njuta av stockholmsvyn lite. Vi mötte upp Emily och åt lunch. 
Mys tjejer. Mat kändes som dagen tema. När vi kom hem vart de massa godsaker till en film som vi hyrt. Kommer inte ihåg vad den hette men den va helt ok. Lite tvätt & städ på de och ni har den perfekta söndagen.
 


NK hade finaste skyltningen. Inge bra bilder men sååå fina. åh.
    


Idag måndag var jag ledig. Förmiddagen spenderades i kista med fina Emily. Vi åkte tidigt, åt frulle och laddade. Shoppade och kollade in massa fina kläder. Sen god lunch, lite mer affärer och hem.

Nu ikväll har jag och Niina varit på Clarion hotell på IsaDora inspiration kväll. Så sjukt snygg nästa kampanj är. Djungeltema, härliga stora solpuder, ögonskuggor i brun/guld/grön. Underbara nagellack... Precis min smak på smink. Synd att jag hinner åka innan vi packar upp allt. Men Niina har lovat att köpa åt mig. Yay.
Vi fick massa bra tips och sen fick vi sminka oss själva med hjälp av en makeup artist som la en make på sin kollega. Så skulle vi försöka göra lika, haha vi lyckades.. Noot. Men vi fick iaf ta hem de produkter vi använde. :) Alltid kul att få lite nyheter i sminklådan.


Gröna fingrar, tillökning i Loréal familjen och nya galgar att hänga nya kläder på.

Gillar mina gröna fina växter och min nya blomsprayare.

Bästa produkterna ever. Rengöringen till höger är super. Och igår köpte jag ny nattkräm, den är förtjusande!
Serumet är lite av de bästa jag vet att ta på. Ansiktet känns så lent och frääääscht. Rekommenderar.

Nya fina galgar från granit att hänga vårnyheterna på! :)


Och så lite att häng på de nya galgarna.

Två T-shirts fån H&M herr. Jag är ju inne i en jeans period nu och tänkte att jag behöver mer bas att ha till.

My whole world was falling apart.

Idag har varit en bra dag. Eller bättre än de andra dagar denna vecka. Om inte de här har varit botten så vill jag inte dit. Himla kass vecka alltså. Men idag fick jag träffa massa fina människor och i slutet av dagen släppte en liten klump från magen och tyngd från axlarna när jag fick lätta hjärtat för chefen. Känner mig stolt att jag vågade.

Frukost, lyx frukost hemma hos Emily. Så fint började dagen. Nybakt bröd från figges och mannagrynsgröt. Mums. Sen åkte jag vidare till födelsedagsbarnet Åsa. Vårt lilla gäng samlades för lunch och en så förtjusande efterrätt att jag vet inte vad. Vi var ett stort gäng idag. Matildas båda så killar var med. Sötisar. Och så självklart Tilde då, som har lärt sig vinka och gör de mest hela tiden. aaaawwww.

Ja, sen jobb och de va inte så himla kul. Men fick ur mig en massa saker som jag samlat på mig under veckan vilket kändes så skönt. Ser fram emot en riktig helg nu :)

puss till alla fina som gör dagen bättre. <3


everybody dies but not everybody lives

Igår var en sån där dubbeldag. Var mest arg hela tiden på jobbet. Kl 11 kom det in en jävla mongo äckel tant. Så efter det kunde jag inte släppa det så jag var helt ifrån mig av ilska. HUR KAN MAN HA MAGE ATT VARA EN SÅN JÄVLA IDIOT!!!!! Hoppas jag aldrig behöver se tantfjanten igen. Gaaah blir helt galen nu när jag tänker på henne....Jaja, nu släpper jag det.

Jag bestämde mig iaf för att hon inte skulle få förstöra min dag, så jag åkte till Carro och drack lite kaffe. Sen kom Robin hem och vi åkte till Pet Sounds på söder. Himla trevlig kväll med vin och mycket bra spelning av The forest and the trees. Så dagen slutade mycket bra.

Idag sov jag på tok för länge. Så nu är det frukost till sofiasänglar och sen iväg till jobbet.
Ciao.

Tänk om...

Ja, tänk om tiden skulle få för sig att stanna. Va fint de vore om den hade gjort det en sommardag på öland.







Ja vet att ni sett dom här bilderna  typ hundra gånger. Men det är här jag vill vara, helst hela tiden, varje dag.

Och så var det söndag igen!

Ännu en vecka avklarad. Jag börjar bli lite smått stressad över allt just nu...
Nåja, helgen har varit mycket bra. Långa dagar på maxi och en lördagskväll utöver de vanliga.
Fina Niina hade bjudit in till middag. En tokmysig kväll med fina tjejer, god mat, vin & ost.
Var dock inte så jätte pigg när jag cyklade hem 03.30 inatt och visste att klockan skulle ringa lite för tidigt.
Men överlever, de gör man ju alltid.

Ny vecka, nya möjligheter. Jobb hela veckan lång, sen är det helg och fy sjutton va de ska dansar. Gärna fre&lör. Min högsta önskan är att FINA RARA ÄLSKADE IDA kommer hem och dricker vin med mig och spårar på något tokigt bra dansgolv. Raro, kom hem va!!

Tankarna om framtiden är lite för påtagliga just nu. Allt som förut var så självklart är inte de minsta självklara längre. Det kan gå hur som helst de här. Det skrämmer mig. Jag blir rädd över hur otroligt bra jag trivs. Kan det verkligen vara så här bra!?. Gaaaaaaah jag blir tokig.
Godnatt.

Örebro & finaste presenten.

Helgen var tokbra. Massa mys med familjen.








Helgens konstaterande: Om man kokar kondenserad mjölk i 1,5 timme blir det till den godaste kolasåsen och spiderman bor i huset intill vårt. Så kan en helg hemma se ut.

KOM HEM NÅN GÅNG DÅÅÅÅ!

Alltså, saknarsaknarsaknarsaknarsaknar. Jättemycket.
Vill ha dig nära igen. Telefonavstånd iallafall.



Åh, kommer du ihåg den sommaren när vi åkte till ditt land och nästan fick en gädda!? När den nedrans fisken kom loss i sista sekunden och vi redan hade tänkt ut hur cooola bilder de skulle bli. Nu tror ingen oss. knas.
PUSS.

Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen.

Åh, fina dag. Det kändes som vår när jag gick utanför dörren idag.
Underbara sol. Tog mig en promenad idag. Satte mig på en parkbänk, pratade med min bästa Sanna. Solen värme en hel massa. Åh. Och mina nya skor från Lindex är så snygga&sköna.



.

RSS 2.0