Göteborg, vilken dröm!

Göteborg resan var verkligen toppen. Allt var fint resan igenom.
Jag, mamma och bilen åkte tidigt i tisdags, mot fina askim. I en liten mysig campingstuga packade vi in våre grejer och var nöjda med att vara framme och havsutsikt. Fantastiskt. Sen åkte vi till slottsskogen och botaniskaträdgården. Hela eftermiddagen spenderades bland fina blommor och japanska dalar.

Onsdagen började med ett besök på röhsska museet, och det var det bästa på länge! Det fanns utställningar med den helt underbara formgivaren Vuokko. Det var verkligen inspirerande att titta på allt fint hon gjort. Längtar hem till symaskinen nu. Efter detta var det dags att promenera lite i staden, vi vandrade runt i Hagas fantastiskt söta idyll, det är som att kolla in i ett sockersöt dockskåp. Gillas! Jag hittade ett par nya kinaskor, det behövdes om man säger så. Fint, mat och fika blev det också i massor. Dagen avslutades på liseberg där smått genialiska sångaren tingsek med band spelade. Ett mycket passande sammanträffande att malmösångaren bestämmt sig för en spelning samma dag som vi var där. Trots spöregn under hela konserten var det som att vara i en dröm, killen sjunger som en gud och bjuder på en timmas skönsång utan dess like.

Torsdag och regn utanför fönstret.
Vi packade in allt i bilen och gav oss ut på nya äventyr.. Regnet slutade lagom när vi kom fram i gränna där vi gick runt och mådde fint bland alla polkabagare! Vi inhandlade lite rödvita karameller, gick till bilen och åkte hem till Örebro.

Alltså, jag är nöjd med tillvaron.











du var min dröm så länge att du blev till en dröm.

Kommentarer
Postat av: Issa

hejsan sara:9hur leker livetr? allt bra med dig?vad ska du hitta på för skoj i höst nu då?jag har flyttad till lund nu fick en fin 2:a helt underbart. cykelavstånd till universitet, du får komma till lund ngn gång vet att du skulle gilla denna staden.pösss du är saknad kram kram

2009-07-25 @ 17:48:56
URL: http://nogg.se/isabelleblanc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0