you can't say no to me.

Tiger lou, finns det något bättre? jag tror nog inte det. Alla känslor som finns i kroppen bara rivs upp och bara snurrar runt. allt vill bara ut. Jag vill skrika, jag vill skratta, jag vill gråta, jag vill ligga brevid, jag vill bara gå sönder, fast på det där fina vackra känslosamma sättet. åh. det är något så smärtsamt vackert. jag älskar den här musiken.

Annars lyssnar jag sönder Erik Hassles Hurtful, som vanligt är jag fruktansvärt ouppdaterad, så jag börjar lyssna nu när alla andra börjar tröttna! Men jag och Johanna gillar videon. Grr. taha.
Ted Gärdestad har gjort en låt som heter come give me love, när jag lyssanr på den tänker jag på landet, farmor och farfars land. där är allt fint mest hela tiden. det är tyst på ett sätt som gör att musiken blir mer mäktig. Lovisa tycker också den är fin så vi lagar mat till den. mums.

De senaste veckorna har bara varit fulfart, och det är helt kalas bra. Jobbet är dock galet tråkigt. men jag ska skriva om mitt cv i veckan och söka som bara den!
Sanna åkte till Australien idag. I lördags hade hon en adjö-middag. det var såå gott och den chokladtårta vi fick var helt underbart god. Sen var det dags för utgång. lite halv bra och jag sov en och en halv timma innan jobbet. lite halv bra. Sov dock igen det inatt med 13 timmars sömn. skönt.

Idag var jag, Ida och Kleva på hermans och åt mat. finns ingen godare mat. Men lite sad var det att säga hejdå ännu en gång till en så kär vän! Puss!

Nu blir det till att sova, men veckan kommer bli så kalas. Mest kalas kommer det bli på fredag då jag och hanna ska gå på Håkan på Grönan. sweeet! jag längtar ihjäl mig.


Good vs Bad.

Sovmorgon är fina grejer. Jag läser ännu en gång sånt som jag skrev för länge sen. jag ska göra en lite grej så då måste jag hitta lite texter igen. hjälp vem är tjejen som skrivit alla hundratals små texter om drömmar, kärlek, problem, ja om allt som finns nu fast i en annan form. Jag tror inte jag känner henne längre. Men vi är nog ganska lika, för jag kan fortfarande känna de känslorna som jag kände när orden skrevs ner. Det är fint.
Och du,  vilket skämt vi levt på.


Snart ska jag gå till biblioteket, sen sy lite.
Köpa en vrålsnygg klänning på HM, baka hemma hos kleva.

Ja, hon lämnar stockholm om mindre än en vecka, det är inte bra grejer.
Det är tråkighet på hög nivå.


Puss!

Vaknade, 05.20. påsarna under ögonen var ett faktum. Sju dagar utan ledighet. Suck. Men imorgon kommer dagen då jag får sova huuuur länge jag vill. yay!

Idag har vi varit på bio, vi såg Göran och den var fantastiskt rolig.
Sanna är på besök innan hon far iväg till Australien och Emma A vär här igår. underbart.
Imorgon ska jag mysa med kleva. Puss!


-om vi ska skaka rumpa ikväll? klart vi ska!

dagen har varit mysig med mys hos farmor, hon tyckte om min tatuering! say what!
Nu ska jag iväg och jobba detta hatpass. vem vill jobba till 22 på en fredag. inte jag!
men som tur är har jag en kalasnatt att se fram emot. För vi ska skaka rumpa som aldrig förr. mums.
och jag ska se till att lovisa håller sig ifrån golvet och skakar med mig all night looong. yay.
 
hon kallas ju inte partygirl utan anledning. puss!

kaffe och husvagnar.

Igår var det Timbuktu på mosebacke. gosh va bra de va. han är ju bara föör söt, och så mycket energi killen har. mycket bra var det. och jag fick i mig fyra öl. det är något att poängtera.

Dagen idag har verkligen inte varit alls något kul med, bara hängt hemma och väntata på att få åka till jobbet ikväll.
Men imrogn blir roligare. Jag ska äntligen få träffa farmor, det är helt sjukt va dom där pensionäerna är upptagna. frisör och doktorbesök hit å dit. men imorgon har hon äntligen tid för mig, farfar däremot har pingis så han får jag träffa en annan dag. Sen bär det av till IKEA, där ska jag köpa typ. med fåglar på. och sen ska jag sy kjolar med fåglar på. wii.

Sen lite fika med cecilia. världsabäst.
Jobb till kl 22 och sen blir det DANS! hurra. puss.

-här har ni min nya fina kaffemugg. den går dock inte att vända uppåner.  

som sockerdricka i magen, så känns det.

Äntligen lite internet, sitter på sollentunas bibliotek och nördar lite.
Det är fruktansvärt mycket jobb nu, fast idag är lediga dagen innan 8 dagar av maxi jobb. det firas med att göra en hel massa tråkiga men dock så nödvändiga grejer som att fixa med räkningar och städa.

Kvällen kommer dock bli kalas, först helmys med ida sen timbuktu. Jag gillar.
Tatueringen sitter kvar, den är lika fin, om inte finare då jag insett att den verkligen passar till alla mina 50 par skor och till alla mina klänningar. hur bra är inte det? ÖSK är det bästa fotbollslaget. Jag ska dansa i helgen. Jag har tre fina brev som jag ska köpa frimärken till idag. Ett som ska skickas över havet till USA. PUSS.

Jag beundrar folks feghet, beundrar hur fort det kan gå att inse att alla är inte som du trodde. Beundrar att du med din feghet förklarar hur du vill ha det. Men du är du och jag är jag. enkelt.

ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans.

ännu en helt fantastiskt fin kväll, med underbart sällskap.
dansgolvet var dansigt och det var stil på buggen jag så fint fick dansa!
åh, mera dansgolv och musik!

Du kan fortfarande lösa det här med stil.

och det blir dansgolvet ikväll med. det är fint de!

Det finns en låt som ibland spelas på radion, varje gång den spelas får jag tillbaka ett mine från förr. Det var mörkt, det var musik, det var dans, det var två ungdomar som kysstes.
Jag tror det var snö ute.


om du kommer till mig inatt, då skriker jag!

Och det blev en kväll ute med öl, Tingsek den finaste av de finaste ( på lite avstånd), han stod i DJ:båset och spelade fin musik och ett sällskap som bara var för himlans fint.  Det blev lite dansgolv och en hel del fina möten med okända människor på vägen hem! jag gillart!

Sekunden han sa sitt namn var det glömt, men vad gjorde det, vi ses inte igen! Han var bara någon som mellan Slussen och T-Centralen fick mig att inse hur liten världen är och vad jag faktiskt gör i Stockholm. Sen pratade vi skit om falköping och diskuterade matfestivalen. Vilken helfestlig kväll jag har haft!

Jobbet väntar om några timmar, mindre än vad jag kan räkna till på en hand. godnattpuss!

du har tagit dig in i mina tankar, försvinn!

Ny dag, och det bästa av allt, idag är det jag och min tatuering!
Snart kommer Söt-Emma, vi ska göra en stor pankakasfrukost. Smaskigt värre.
Sen är det jobb i några timmar som gäller och sen hoppas hoppas hoppas jag på att jag får med mig några till dabeser slussen ikväll. Tingsek står nämligen i DJ:båset, och det vill man ju inte missa för allt i världen!Två kalasdåliga bilder, men är en mobilkamera den enda man har så är det en mobilkamera man få använda sig av!
I vilket fall, här är den.

märkt för livet.

Sekunden innan nålen började märka mig var det värsta jag varit med om! men kände mig ganska lugn när tyson satt och pratade på sin halvdåliga svenska och hade ett urgulligt svettband i håret. Verkligen kalas cool kille, så jag ville ju inte vara sämre, så jag höll minen genom hela tatueringen. OCH det gjorde faktiskt inte så ont, faktiskt inte ont alls. Skönt tyckte jag och började tänka på nästa tauering som skulle göras. Ida, Cecilia och Peter fick inte vara med utan fick stå på andra sidan och kolla på medans jag så coolt märkte mig för livet.
Sen var det Cecilias tur, hon var lika cool hon och den blev så fin så fin!
Nu längtar jag bara tills jag vaknar imorgon så jag får ta bort plasten och granska den beundra hur fin den är.

Åh, det här är fint på hög nivå, att vara märkt för livet.Duktiga Cecilia märks. Kolla in det söta svettbandet. Jag blir nästan knäsvag.


(Tänkte på en sak också, undra om det är någon man som läser den här bloggen? Ifall det är det, mot all förmodan, så har jag ett litet tips som jag la märke till idag! Hur fint hängslebyxor än är, ni får inte någon söt rumpa i dem, tyvärr!)

Pusselbiten med ett hjärta på passar inte in någonstans.

Snart märkas jag för livet, och jag avlider snart av nervositet.

håll min hand.

Regina Spektor - Laughing WithI natt läste jag om sånt jag skrev för länge sen, dikter och tankar om kyssar och problem.
hjälp, du fick aldrig veta hur mycket fjärilar denna flicka med rött hår fick i magen av att titta på något så vackert som du.
En dag ska jag jag berätta, men inte i år. Kanske år 2034.
åh du var fin!

what's the use in being a millionaire If I can't have youLite allt och inget från de senaste veckorna.


So if I can't make you love me
If I can't make you care
What price can take me there
In this world
Somebody told me cash is king.


alla drömmer om fåglar, även du även jag.

Det är en så fin och ren lycka att åka karusell, att bara få skrika så mycket man vill och skratta tills man inte får fram något mer. Att göra det med den finaste vännen är ju bara för himla fint!Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.

Åh vad jag tycker om dansgolv och Håkan Hellström.

du är som musiken.

jag orkar verkligen inte skriva om allt som händer. Men allt som händer är bra och jag träffar så mycket fint folk om dagarna att det är som att leva i en dröm! Helgen kommer bli helt underbar, jag ska få dans och karusell. det bäsa som finns på samma helg, fantastiskt.

Kramade karin för sista gången på typ ett halvår idag.. Det är inte alls att tycka om, men som tur är finns ju skype och brevlådor.

det var fint, ja det var fint!

imorgon ringer klockan på 05.15 och semestern är slut.


RSS 2.0