jag gillar det här!

Sitter här på biblioteket igen. inget internet! buhu.
Mycket har hänt och mycket ska hända! en liten lista sen måste jag göra massa annat på min enda timme med internet!

- Sanna kommer imorgon.
- Zandra kommer på lördag.
- Jag har varit ledig tre dagar. hurra.
- Jag och cissi cyklade till kista & träffade andrea. (köpte super söt klänning)
- Tiger lou biljetter till söndag är fixade!
- Har nog inte fått med allt men det bästa av allt: DET SNÖADE IGÅR!

jag är ganska så lycklig just för tillfället




Tavlan jag håller på med just nu!

den 14 november.

Idag såg jag en bild i tidningen. Det var en zerbra som simmade och en hungrig krokodil på samma bild. Inte vackert. I krokodilens stora gap hade zebrans huvud fastnat. Det gjorde nog ganska ont. Jag tänker en tanke om att min rygg inte gör lika ont som att ha huvudet i en krokodil mun.

Ibland tycker jag det är jobbigt att gå upp tidigt för att jobba, ibland tycker jag det är stressigt på jobbet. Ibland tycker jag att jag har det ganska bra, det är inte alla som har ett jobb.

Snart kommer laget och vi ska ha lite snack, sen träning som jag hoppas kunna genomföra! pusshej!

.

Jag har en vän som håller på att ta körkort. Hon sa till mig att hon skulle komma upp och hälsa på när hon fått körkortet. Här om dagen saknade jag henne så jag skrev ett kort där det stod -" ta det där nedrans körkortet snart! . Idag skulle jag köpa frimärke och skicka iväg kortet till skogen! Men vad hände när jag sitter och fikar med farmor, jo SannaSchultz ringer och berättar att hon har tagit körkort. woho! vilket trevligt och lite underligt sammanträffande.  Inget kort behöver skickas nu. GRATTIS SANNA!


.

Ledig. Mycket skönt. Dock inte så skönt att gå upp klockan åtta för ett besök hos tandläkaren på sin sovmorgon. men men allt var bra med tänderna. Nästa gång måste man ju betala så nu ska jag vara noga med att borsta dom! Och försöka att aldrig få ett hål.



Nu ska jag nog åka till Farmor&Farfar.
Behövligt besök. Va ju ett tag sen!


Fröken Taggadtilltusen!

Idag ska vi vinna mot RIG och jag har ont i magen.

Igår var en ganska intressant dag, mycket hände. Först kom EmmaH och hämtade mig och elli för lite ikea, mums. alla fina julsaker gjorde att längtan till december. Sen gick vi till barkaby och kollade in alla för dyra affärer. vi gick till Wa ynes och fikade istället! sen åkte vi tillbaka till sollentuna och biblos där Andrea och lovi väntade. trevligt värre skulle jag säga.

Haha sen var det peronalfest. och det var ganska så intressant. vet inte riktigt vad jag ska säga. blev inte riktigt som jag tänkt det. Förfesten hade börjat klockan 3 och cheferna stog på bordet innan middagen!  Det var väl ganska så smart av oss nyktra att dra oss tillbaka när borden drogs bort och dansgolvet skulle fram! En sak är iaf säker, personalen på Ica Maxi vet hur man festar.

Du gör mig osäker.

Fröken Röd har en bra dag!

Hemma från Finland med en fylld mage och lite förluster med sig. Men framförallt en tanke om hur mycket jag tycker om mitt lag. Helt galet vilka bra människor dom där är. snygga är dom också! fashion! bilder kan komma, om jag är på bra humör någon dag.

Orkar inte skriva om hela resan, men lite höjdpunkter är ju aldrig fel.
- Carlas försvinnande. Japp, borta var hon i två timmar utan telefon och utan en anning om vart hon skulle innan vi skulle åka till båten. Men vi hittade  tillslut henne hemma i sin lägenhet. (Carla= nya passare från Canada)

- Finlandsbåten.  Vi bodde under lastbilarna, du läste rätt, UNDER!! Men som tur var hade jag en positiv och uppmuntrande Andrea i mitt rum - " om något händer dör vi ju först iallafall" . God buffé bjöds det på också.

- Musiken. Hade ju med Tiger lou skivan. underbart. Sen var ju kareoken för oss nya på vägen hem inte att leka med. Jag och EmmaH fick till en härlig duett med Carolas Främling. skönsång på hög nivå.
- Mmmmmmm Fashion. bip bip! haha underbart. (måste upplevas med rörelser á la Sara&Emma B-L)

-
Maten. Vi fick mycket god mat. Vi fick mycket mat.

- Övrigt. Ja, allt det där andra som händer, bussresor, mys på rummen, lite skratt här och var. Sen blev det ju en del volleyboll, tro det eller ej!


Jag skulle inte tacka nej till lite värme.
En solsemester vore guld.


Måndags
- mycken skön och slapp dag. Tvätta lite, städa lite, kolla lite på film, och hälsa på klevski i hennes nya och stört mysiga lägenhet. Kan bli bra fester där.

Tisdags- Jobb, kände inte för det alls, men som så många gånger förut blev det ju roligt när man väl var där. Tidig träning, som jag skulle beskriva som den dåligaste på länge. blev varm och kall, och sen iskall. smart som jag är är jag med och servar sista minuterna och får en sån där onödig felvridning och rygghelvetet gör fortfarande ont!

Idag - Jobb (06.00). det som kunde ha blivit en lång och kall dag i frysen blev  till en fruktasvärt rolig dag i mejeriet där det skulle byggas om! Roligaste dagen på länge på ica maxi. Så där löjligt slapp.  Väl hemma satte jag på datorn och kollade på Dom kallar oss artister med HåkanHellström. Fint och mysigt. Ikväll är det match mot Elverket. och vi ska vinna. Sen slipper vi dom förens i Januari.

Det har hunnit blivit November, December närmar sig. Jag längtar.
USA har en ny persident och jag äter jordgubbssnören.

RSS 2.0