Maybe life is a song but you're scared to sing along

Idag är jag sådär bitter som bara jag kan. Känner mig instängd där jag brukar känna mig hemma.
Det är liksom inte kul att vara hemma, vill bara bort härifrån. Tack fina Cecilia som oftast får ta skiten genom mina små lagom glada telefonsamtal. Hjärtat.

Men snart kommer far&sis och hämtar mig så åker vi till farmor och farfar och myser. Lite mini jul.
Efter de ska jag  äntligen få se Carros lägenhet. Mys.


Nu ska jag åtegå till att vara bitter. Pussåhej.

Julhelgen över.

Imorgon tar jag tåget till Stockholm och börjar på en ny arbetsvecka. Det kommer bli en toppen vecka med massa kära återseenden och mys med fina vänner. NYÅR! Om vi hittar någonstans att vara tror jag nyår kommer bli världens bästa, om inte blir de nog himla bra ändå :)

Bilder från helgen och på lite klappar kommer i veckan.
Har världens bästa föräldrar som har köpt de mest förtjusande och bästa julklapparna man kan tänka sig. åh.

en liten natt kvar.

Snart är jobbveckan slut, jösses vilken slitig vecka. Har ingen röst kvar och hoppas att jag orkar igenom den här nattens jobb också. Sen är det örebro och lite ledighet som gäller. Hur bra. Chansen att jag kommer hem i tid är ju ganska liten eftersom de flesta tågen verkar vara sena eller inställda. Men det är bara att hoppas på de bästa.

Packningen går inge vidare. Mat och sovvanorna har ju blivit åt skogen tokiga. Sov till typ tre idag och kom på för en liten stund sen att de vore dags för lite frukost. Ge mig lite sömn och mat på vanliga tider. IMORGON.

Julklapparna är ju inte klara. Men ingen stress, är ju en hel dag kvar innan julafton.
Nu måste jag göra lite nytta, later.


TVÅ FOTOGRAFIER JAG INTE KAN SLUTA SKRATTA ÅT.

Det här är de roligaste lilla familjekortet jag har. Öland 2005.



Har haft en fin helg hemma. Nu åker jag snart tillbaka till Stockholm och jobbar lite natt innan jag får åka hem igen. Hoppashoppashoppas jag inte blir sjuk och att det kommer gå bra att jobba de sista nu.
PUSS.


beautiful blogger award

Något väldigt trevligt att göra innan sängen väntar.
Söta  Marie (som precis lärde mig hur man länkar, tack!) skickade vidare den här fina uppgiften/ nomineringen.
Den går ut på att efter jag länkat till personen som skickade den och kopierat bilden ska jag skriva sju saker om mig själv. Skoj! Sen nominera några andra som jag tycker är värda denna fina uppgift.

Alltså, sju saker om mig.
-Älskar att sitta på golvet när jag skriver, målar, håller på med datorn eller bara kollar på tv. Vet inte riktigt varför med det känns liksom rätt. Just nu sitter jag på golvet i mitt sy rum med datorn på pallen. Dock väldigt kallt så här års. Men det är ju ingen som tvingar mig att sitta på golvet. :)
.
.
- Är helt kär i årets julkalender, tycker den är fantastisk. Pappa Roger är bäst, så himla bra. Om ni missade avsnittet när han var utklädd till gran och hade barr mustasch, se till att se. Mycket underhållande.
.
.
- Tycker himla mycket om klänningar, alla färger, alla former. Har en tendens att tycka om planeringen när de kommer till att sy egna. Har tex redan skissat upp en klänning som jag ska sy till Emilys bröllop, som tidigast är sommaren 2012! Sån är jag.
.
.
- Är inne i någon slags djurperiod. Gillar framför allt ugglor och fåglar. Smycken, fågel burar i fönstret, present papper, bokmärken, ja fina grejer de där. Sen är jag ju lite smått besatt av dinosaurier, krokodiler och hajar. Tror det är de okända och lite mystiska som gör dom så intressanta.
.
.
- När jag gick i gymnasiet kom jag på den genialiska iden att ha en party-kvart om dagen. På med finaste klänningen och bra musik och så bara dansa lite. Frågan är varför jag slutade. Hur bra som helst och lite extra roligt i en annars ganska tråkig vintervardag. Nu lyssnar jag mest på party musik när jag sminkar mig och väljer dagens kläder.
.
.
- Det finaste jag vet är att slå in gamla fula skokartonger med fint papper och lägga brev i eller andra saker som gör sig bäst i en fin blommig kartong.
.
.
- Något som jag tycker så mycket om är att åka och hälsa på fina vänner i fina städer. Senast var jag i Lund och Ängelholm och blev lite smått förälskad. Fina och mysiga städer.
- Har ätit orm och krokodil när jag var i Kambodja. Inte att rekommendera.
.
.
Sänder vidare till Emma Holm, som lämnat mig för fina Göteborg. Har inte så många bloggande vänner så jag nöjer mig med att skicka till en vän. :)
Åter, tack Marie.

.

Det har varit lite dåligt men skrivande här, men jaja. De är snart jul, finns en del att göra.
Hade en himla fin lördag, då jag, Cissi och Peter spenderade dagen på Naturhistoriska där vi kollade spännande utställningar och så självklart Dinosaurier i 3D på cosmonova. De va tokigt bra, lite läskigt. :)
Åh vilken fin dag, TACK!
Annars har de väl inte hänt så mycket, har mest jobbat. Finns lite grejer att göra de här tiderna. Men de går fort när de finns grejer att göra. Ett pass kvar, sen åker jag hem och myser lite över helgen.
Efter de väntar 3 nätters nattjobb, sen JULAFTON. Hur bra låter inte de!? Förtjusande.
Julklapparna är inte klara. Men imorgon tänkte jag ta tag i de sista. Är ganska lugn faktiskt.
Tidigare idag var jag i Kista med Carro, och jag köpte ingenting, tänka sig.
Eller de var inte helt sant, istället för julklapp bestämde vi oss för att köpa varsitt fint armband. Och sen hittade vi två armband, och vi kunde liksom inte inte köpa dom.
Det är ett sånt där hjärta som är halvt. Och efter lottning står de best på min halva.
Så himla tokigt, och himla bra. :) tihi.
Later.

13/12-10

Eskju Divine - Hold on.

Tack för några fina telefon-minuter.

Alltså, bästaste duktigaste Emma Holm. Ambitiös som få.
Jag tror att den där sista sömmen på klänningen blev lika rak och perfekt som de andra. <3
Och så självklart mest av allt, grattis till lägenheten. Pax för soffan. (alltid)
PUSS.

Välkommen tillbaka.

Den här känslan av oro infinner sig igen.
Ni vet, den som gör att man gråter utan att veta varför och för en sekund känner man sig bara helt förstörd.
Men jag har haft en bra dag, lite för mycket huvudvärk men den gick över när jag och Carro kom ifrån jobbet och  åkte till Solna för att fika. Ibland behöver man bara sitta och göra ingenting, prata om oviktiga saker och bara njuta.

Som tur utan retur.

Nu har jag sovit i 12 timmar utan att vakna. Något är inte som de ska. Och min säng är inte till för att sova länge i, eller så är de min rygg som inte är till för att sova så länge. I vilket fall hade jag tänk att jag just nu skulle vara inne i stan och kolla på ett par byxor och leta lite julklappar. Men inte.

Åh blir lite arg att jag lyckas sova bort hela dagarna. Men att bara sitta inne och dricka kaffe och lyssna på Cornelis Vreeswijk är också bra. Har fått något litet ryck och tycker att denna man har så otroligt många fina och fantastiska låtar. Pappa kanske vet vad han pratar om ändå. Jag hoppas på att se filmen inom kort också.
Felicia adjö är min favorit just nu.

Det är redan åttonde december. Julklapparna ger mig lite oro i magen.
Har kommit på att jag ligger jätte mycket efter. Suck.
Själv hoppas jag mest av allt att jag får en verktygslåda så jag slipper springa in och låna johannas hela tiden.
Åh jul, längtar som aldrig förr till den 23:e när jag sitter på tåget mot Örebro.

LOVE.


Dinosaurier i 3D på cosmonova. HUR BRA!?


Andra advent.

Då var vi här igen, söndag.
Dagen har varit mycket bra, har varit på jobbet hela dagen lång. Det är fina kollege-folket som gör de så värt att åka iväg och jobba. Har haft en sjukt rolig dag med inte så mycket att göra. Bra söndag.
Igår var ju den mest förtjusande av dagar. Herregud. Njöt mest hela tiden.
Lång frukost och bara lugnt & skönt. Sen kom Carro och vi gick till centrum och letade lite julklappar tillsammans med resten av sollentuna. Så vi kände att de bästa är ju faktiskt att köpa med fika och gå hem och sätta på kaffet.
Sen satte vi på bra musik och drack bubbel. Så himla bra. Lördagar är bra dagar.
Medan Carro lagade mat gjorde jag Mozart-kulor. Så efter god mat och mumsigheter tog vi bussen till Åsa.
Som hon hade bakat, jisses. Så vi slog oss ner i soffan och hade en himla trevlig kväll med mycket trevligt folk. När klockan närmade sig tolv åkte vi hem och konstaterade åter igen att det hade varit den bästa dagen på länge.
Ikväll ska jag ladda för en vecka med mycket jobb.
Jag vill dansa i helgen.
Ochochoch, jag ska göra världens roligaste finaste grej på Lördag med C&P.
Åh.

Här har ni mig, här har ni vad som finns inuti. Varsågoda.

De fina med att veta, det är de lugn som infinner sig i mig. Och det är så otroligt fint, att de nästan inte är sant. Obeskrivligt bra känsla som bara finns där. Den finns där hela tiden, från den dagen jag visste.
Jag vet att jag kommer ha det bästa och roligaste jobbet i världen, för mig.
Jag kommer varje dag få ha på mig röda läppar och jag kommer skapa saker med lite hjälp av hand och hjärta.
Jag bara vet. Kanske kan tyckas självsäkert, det är de inte.
Jag är glad mest hela tiden när jag tänker på framtiden.
Undrar när den kommer. Jag vet med all säkerhet att den kommer, så under tiden njuter jag av den fina vardag jag har. Den vardag jag har just nu skulle jag aldrig byta bort, inte mot något.
Jag bor i de finaste av spökhus. Med de finaste av flickor. Jag har de bästa av bästa vänner runt om i landet. Jag älskar er. Jag har ett så roligt jobb, med de tokigaste av kollegor och lite små tokiga och fina arbetsuppgifter.
Familj som ingen annan, all kärlek.
Men en dag kommer jag vara någon annanstans. Förhoppningsvis efter en urskoj utbildning och lite mer resande.
Världen, du har mer att visa mig. Jag vill se allt. Jag har tid, så hand i hand, nu reser vi genom livet.
Jag vet vad jag vill bli, jag vet vad jag vill göra för en mycket lång tid framöver. Det känns så rätt som de bara kan bli, och jag är så glad för det.
Så va de med de. Godnatt mina kära.

En himla fin dag i mitt vinterparadis.

Okej, paradis va väl att ta i. Men himla fin dag.
Åkte till farmoråfarfar. Fikade och pratade. All kärlek till dom.

Sen åkte jag å möte upp fina Cecilia och vi åt lunch på ett urtjusigt och mysigt ställe.
De va vi och stockholms alla mammalediga mammor med barn. Tur att alla va snälla och va tysta. ;)
Efter lite kaffe och chokladtårta gick vi vidare ut i mörkret och nu är jag hemma och kollar på julkalendern.



Åh. Och ikväll börjar plus. Bra torsdag.

Den där staden som verkar så fin att vakna upp i.

I torsdags gick tåget mot Göteborg.
Lite så här såg de ut genom linsen.
Mys hemma hos Holm.
Middag & godis i soffan och välbehövlig pratkväll.

Vaknade och åkte och åt frukost med ett fint litet gäng.


Sen promenerade vi ut i gbg-solen och jag tog sanna under armen och gick på museeum.


Dagen blev liksom bara bättre å bättre. Vi hämtade upp Frida på jobbet och åkte till..

Och de var så förtjusande som jag hade tänkt att de skulle vara.


Sen vart de då lördag, dvs ULLARED. åh.
Bilen gick 06.20 med fyra trötta tjejer.
När vi kom dit så var de bara att ta tag i kundvagnen å köra.

Fina tjejer från skåne hade hittat till ullared. Ett kört återseende på fiket.




Pärlan var inte allt för stor och de va inte mycket plats i bilen. Men så himla värt.
Jag tycker ullared är fantastiskt. Vill tillbaka snartsnartsnart. Ih.

På kvällen blev de mojitos och bra dans med mina fina brudar.


Sen gick tågen hem på söndag förmiddag och jag kom hem till nybakta lussebullar och advetsmys.
Åh jag har de för himla bra.

Det snöar glitter.

Fin dag, första december.
Tittade precis på julkalendern och den verkade fin&tokig. Ska tydligen finnas ett roligt spel till. Söt Cecilia.
Dricker kaffe och firar att de är en dag närmare våren med juleskum.
Fick sötaste brevet idag, en mini-julkalender. Tack mamma Skoog.


Igår var det dags att gå crazy här hemma igen. Jag tog tag i vårt tråkiga extra rum. Blev faktiskt mycket nöjd.



ja, bilderna är ju inte de bästa. Men ni fattar..

Nu ska jag jobba och längta till imorgon.
Då är jag ledig och ska få träffa farmor&farfar + Cecilia.
Fin dag.

RSS 2.0