min helg har varit så fin att jag småler när jag tänker på den!

I fredags tog albin med mig och johanna till Trädgården i skanstull. Typ världens mysigaste klubb. Vi kom dit ganska tidigt, åt lite, kollade på folk, drack öl, träffade robin med co. Massa sittplatser där folk kunde sitta och mysa, massa barer och pingisbord, massa mysiga lampor och så var ju allt utomhus! Så fint! Under kvällen spelade robins band på den lilla mysiga scenen och de va riktigt bra. Sen åkte vi hem tidigt och kände oss nöjda med att ha haft en grym utekväll och komma hem klockan tio. Mera trädgården under sommaren lär det bli. Typ som världens bästa andra hem!






Sen så bestämde vi oss sent på fredag att följa med lucas och albin till katrineholm där de skulle vara landskamp som lucas skulle jobba på. Eftersom lucas skulle till linköping efter så blev de så att vi också gjorde de. Efter matchen som sverige vann, åkte vi mot linköping och en lagenhet på drottninggatan. Där bodde Erik och Victor, vi åt mat och drack öl. Sprang runt i för stora skor och spelade kort. Sen var det dags att gå de fem minuter de tar att gå till dansgolvet på nån klubb! Det blev dans i en himla massa timmar. Och de va galet kul. På söndag gick vi upp tidigt för att gå och fika med fina ellinor, hela gänget va med och victor som vi inte hade sett på år och dar kom, åh så kul!
Sen gick vi till den förtjusande parken i linköping, där hänger de kristalkronor i träden. åh. Sen kollade vi på ankungar som hoppade från träd, körde barkbåts tävling och fikade igen. Sen tog vi bilen hem. Det är ju för himla bra när man kan göra lite spontana saker då och då! Gör vardagen så mycket roligare.











ja, de va helt enkelt en festlig helg.

Kommentarer
Postat av: Anonym

tummen upp för spontanitet!! =)

2010-05-18 @ 20:55:42
URL: http://dansargatanfram.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0